Procurile pikanterije

Angie je ovisnica o kontroli, Brad o drogi - U krevetu su kao zečevi!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Neimenovani izvor otkrio je brojne pikanterije o odnosu najpopularnijeg holivudskog para.

Angelina Jolie i Brad Pitt jedan su od najpopularnijih holivudskih parova, a njihovi obožavatelji diljem svijeta prate svaki njihov korak.

Pogledaj i ovo Shiloh Jolie-Pitt pokazala novu frizuru Odmalena želi izgledati kao dječak, ali odrasla je u kopiju svoje prekrasne majke, pogađate čija je ovo kći?

Svi bi ponekad željeli zaviriti u njihova četiri zida i otkriti 'pikanterije' njihovog odnosa. Radar Online to je i napravio te otkrio kako je Pitt sklon pušenju trave, a Angelina je opsjednuta njihovom slikom u medijima.

Angelina i Brad - Predah koji im je bio nužno potreban!

'Jolie jako kontrolira Brada - njegov nastup u medijima, garderobu, sve. On radi sve što mu ona kaže, no privatno najviše voli pušiti cigarete i marihuanu. Ovisnik je', otkrio je izvor.

'Rekao je Angie da je prestao s drogom, no i dalje je isti dečko kakav je bio kad ga je upoznala', dodao je.

Izvor je također otkrio kako su se Pitt i njegova bivša supruga Jennifer Aniston zajedno 'napušavali' dok su bili u braku, no Pitt je to bolje skrivao od nje.

Navodno Angelina mrzi Jennifer te se i dalje natječe s njom kako profesionalno, tako i na privatnom planu.

'Angie kontrolira sliku o sebi u medijima. Želi održati tu neku 'hippie' sliku o sebi dok hoda po svijetu i radi nesebične stvari', rekao je izvor.

Također je otkrio kako kod kuće ni Brad ni Angie nisu glavni, već su to njihova djeca - Shiloh, Maddox, Pax, Zahara, Vivienne i Knox.

'Ta djeca su divlja. Neprestano vrište, i danju i noću, te su uvijek u neredu. Po cijeloj kući možete pronaći hranu, prazne kutije McDonaldsa, omote od slatkiša, igračke i odjeću, čak i mrtve bube', otkrio je izvor.

'To je odvratno, no Brad i Angelina smatraju da je to u redu. Od čistačica se očekuje da sve to počiste', dodao je.

Također je rekao kako je Pitt discipliniraniji roditelj. 'Najveći kamen spoticanja oduvijek su bila djeca i način kako ih odgojiti. Oboje su nesigurni u vezi: ona se brine da je on vara, a on misli da će ga ona prevariti jer je 12 godina mlađa od njega', rekao je.

No, unatoč tim nekim obiteljskim problemima, Jolie je ludo zaljubljena u Brada.

'Zaljubila se onog trenutka kad ga je upoznala, a i on nju voli jednako', otkrio je izvor.

Čini se kako slavni par nema problema u spavaćoj sobi. 'Kao zečevi su. Vrlo su nastrani i završe u krevetu kad god uhvate priliku. Spremačica je pronašla i seks igračke u njihovoj sobi. Brad i Angie savršeno si pašu', rekao je izvor.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene