Pomirenje na pomolu?

Susreli se Angelina i Brad: On ju je zagrlio, a suze su samo potekle

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Vijest o razvodu Angeline Jolie i Brada Pitta šokirala je svijet prije godinu dana. Ipak, čini se kako do konačnog razlaza ipak neće doći.

Sve su glasnija šuškanja o pomirenju Angeline Jolie i Brada Pitta. Slavni par papire za razvod predao je još u rujnu prošle godine, no čini se da do razvoda ipak neće doći. Naime, njihov biograf Ian Halperin tvrdi da su Angie i Brad svojoj ljubavi odlučili dati novu šansu.

Pogledaj i ovo Angelina i Zahara Jolie Ovo nitko nije očekivao! Kći Angeline i Brada javno je izvela potez kojim je dala do znanja u kakvom je odnosu s ocem?

I to nakon susreta u kući zajedničkog prijatelja tijekom kojeg su oboje ogolili dušu. "Brad je napravio korak prema njoj pa su se zagrlili. Bilo je puno suza. Ništa nije ostalo neizrečeno. Svoje su probleme pokušali riješiti u toj skromnoj kući. Odlučili su ponovno započeti. Ta je vrlo žučna rasprava označila novu fazu u njihovoj vezi", ispričao je Halperin za Daily Mail.

Otkrio je i kako zajedničkim snagama nastoje obnoviti svoj odnos, a pomoć su odlučili potražiti i od stručnjaka. Zajedno namjeravaju krenuti na rehabilitaciju i savjetovanje kako bi riješili sve probleme i nesuglasice.Jedan od ključnih problema koji je utjecao na odluku o razvodu bila je Bradova burna svađa sa sinom Madoxxom tijekom leta iz Pariza za Los Angeles. Izvori bliski paru smatrali su da Angelina preko toga nikada neće prijeći.

"Angie je bila jako, jako ljuta zbog toga što se dogodilo u zrakoplovu između Brada i Maddoxa. Sasula mu je sve u lice. Bilo je otrovno. Pričao sam s mnogo njima bliskih ljudi. Nitko nije mislio da bi mogli opet biti zajedno. Međutim, oboje su shvatili da su sretniji zajedno. Kada su sve raspravili, stvari su se počele popravljati", zaključio je Halperin.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene