sve će mu oprostiti?

Zbog jedne stvari: Angelina razvod s Bradom stavila na čekanje

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Supružnici Jolie-Pitt već su trebali poduzeti određene formalnosti vezane uz razvod. Kako nisu, njihovi bliski prijatelji smatraju da do razvoda neće ni doći.

Ako je suditi prema pričama svjetskih medija, do razvoda Angeline Jolie i Brada Pitta neće doći. Iako su još u rujnu prošle godine najavili da se razlaze, čini se kako slavni par svoj odnos ipak neće okončati. Naime, Angelina i Brad već su trebali riješiti na sudu neke stvari vezane uz formalni razvod, no ništa od toga nisu učinili pa su mnogi zaključili da do razvoda neće ni doći.

Pogledaj i ovo Shiloh Jolie-Pitt pokazala novu frizuru Odmalena želi izgledati kao dječak, ali odrasla je u kopiju svoje prekrasne majke, pogađate čija je ovo kći?

"Ništa od razvoda. Njih dvoje nisu učinili potrebne korake kako bi okončali brak", izjavio je izbor blizak paru za US Weekly. Glavni razlog ovog preokreta leži u promjeni ponašanja slavnog glumca. Brad se naime odlučio ozbiljno posvetiti rješavanju problema s alkoholizmom i zasad je na dobrom putu. Njegova odluka iznenadila je Jolie koja je, tvrde izvori bliski paru, spremna primiti Pitta natrag ako se zaista promijeni.

"Svi su uvjereni da će se pomiriti. Ne bi bilo iznenađujuće ni da zajedno opozovu razvod i pokušaju stvari dovesti u red", zaključio je izvor.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene