Uhvaćeni u gužvi

Političari izveli supruge s kojima se ne pojavljuju često u javnosti

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Hrvatski političari u petak navečer su izašli sa svojim suprugama.

Daniela Marasović Krstulović u petak je navečer sa suprugom Androm došla na dodjelu nagrada Cesarica u sklopu Splitskog festivala.

Pogledaj i ovo Simple Minds (FOTO: Getty) Trošak od 2 milijuna kuna Buka se ne stišava: (Ne)transparentnost oko koncerta Simple Mindsa održanog u Splitu

Ništa to ne bi bilo čudno da Daniela inače ne izbjegava javna pojavljivanja i da nije prepoznata kao samozatajna prva dama Splita.

Par je pomno pratio dodjelu nagrada i cijelu večer uživao u domaćoj glazbi. Ležerno odjeveni nisu ni primijetili da ih lovi fotoobjektiv.

Daniela je inače liječnica-internistica, subspecijalistica reumatologinja i klinička imunologinja u Kliničkom bolničkom centru Split, te docentica na Medicinskom fakultetu u Splitu.

Rijetko izlazi na ovakva događanja, no budući da oboje puno rade, vjerojatno se gradonačelnikova žena poželjela malo opuštanja.

Daniela i Andro zajedno su već trideset godina i imaju troje djece.

Na zagrebačku premijeru ''Jadnika'' u dvorani Vatroslava Lisinskog, u petak navečer je stigao i jedan od najdugovječnijih saborskih zastupnika Furio Radin, koji je nedavno postao i potpredsjednik Hrvatskog sabora. Uživao je u društvu supruge Helene Štimac, inače ravnateljice Ureda za ravnopravnost spolova Vlade RH.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene