UHVAĆENE

Teško se suzdržavaju: Andreja Pejić u vezi s Caitlyn Jenner?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Caitlyn i Andreja uhvaćene su na tulumu kod Eltona Johna.

Nakon što su Andreja Pejić i Caitlyn Jenner pojavile zajedno na partyu nakon dodjele Oscara i uhvaćene kako se drže za ruke, šuška se kako između njih postoji i nešto više od samog prijateljstva.

Pogledaj i ovo Andreja Pejić Nije požalila zbog odluke Ova svjetski poznata djevojka iz BiH rođena je kao muškarac, a onda se našla na popisu 100 najseksepilnijih žena svijeta!

Caitlyn i Andreja upoznale su se prije 12 godina na Glamourovoj dodjeli nagrade za Ženu godine, a višegodišnje prijateljstvo očito se razvilo u pravu ljubav. Barem ako je vjerovati svjedoku koji ih je zatekao na licu mjesta rekao za US Weekly, odavale su dojam da su više od prijateljica. ''Caitlyn je u jednom trenutku Andreju diskretno primila za ruku. Razgovarala su s ostalim gostima, a Jenner je za to vrijeme držala svoju ruku na njezinim leđima. Bila je zaštitnički nastrojena.'', otkrio je izvor.

 

A post shared by Caitlyn Jenner (@caitlynjenner) on

Bruce Jenner, koja je postala Caitlyn Jenner prije dvije godine, jednom je prilikom izjavila kako je ona ''žena koja voli žene''. Andrej Pejić je 2014. promijenio spol i postao Andreja.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene