Želi biti novi šef HDZ-a

Privatni detalji koje možda niste znali o Andreju Plenkoviću

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Andrej Plenković drag je različitim političkim opcijama, a mi vam donosimo detalje iz privatnog života čovjeka koji je tek najavio svoju spremnost da preuzme HDZ.

Andraj Plenković, zastupnik HDZ-a u europskom parlamentu, jedan je od rijetkih političara kojeg uvažavaju i druge političke opcije. Vole ga i tete iz saborskog restorana, jer im navodno često nosi čokolade iz Francuske i Belgije. U Bruxellesu i Strasbourgu  ima puno posla, ali očito i vremena da razmišlja o čelnom mjestu HDZ-a, budući da se spominje kao jedan od ozbiljnijih kandidata na to mjesto.

Pogledaj i ovo Nina Badrić i Andrej Plenković - 1 Njezin je obožavatelj? Evo kako je Andrej Plenković reagirao kada je ugledao Ninu Badrić u jednom kafiću, pala je i zajednička fotografija!

Još prije nekoliko godina razgovarali smo s Plenkovićem o privatnom životu i životu europskog parlamentarca. 'U slobodno vrijeme igram tenis, odem u kino, a volim otići i u kazalište', kazao je Andrej Plenković koji u Bruxellesu često kavu pije s prijateljima iz diplomatskih dana. Družiti se zna i s kolegama iz drugih stranka, s kojima dijeli klupu europskog parlamenta.

Andrej Plenković je rođen u Zagrebu, ali roditelji su mu Dalmatinci. 'To je neki miks, purgera i Dalmatinca', kazao je možda budući predsjednik HDZ-a.

Priča se da ga u Saboru vole konobarice jer ih često počasti slatkišima. 'To je mali znak pažnje iz zemalja koje su prvaci kada je čokolada u pitanju', otkrio je Plenković kojeg mnogi podržavaju u odluci da stane na čelno mjesto najveće desne stranke u zemlji.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene