Nikog ne bi spasila

I Rozga i Severina bi se pod njom utopile

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ovog tjedna u Paprenim kuglicama gostovala je Andrea Šušnjara. Evo tko joj je zgodan, i koliko je često 'boli glava'.

Na škakljiva pitanja u Paprenim kuglicama ovog tjedna odgovarala je Andrea Šušnjara, pjevačica grupe Magazin. Između ostalog, saznali smo koliko često dragom govori da je 'boli glava', ali i koji joj je domaći političar najzgodniji. Osim toga, otkrila je bi li iz živog blata prije spasila Severinu ili Jelenu Rozgu.

Pogledaj i ovo In Magazin: Miroslav Škoro - 2 nije skrivala oduševljenje Evo kako je reagirala gospođa Jasminka kada joj je Miroslav Škoro uslužio kavu: Nije propustila nijedan koncert, a za sve je kriva njezina prijateljica!

'Najviše lažem za kilograme, spustim za kilogram, dva, inače ne lažem puno', otkrila je Andrea. Koliko je iskrena, pokazalo je već sljedeće pitanje. 'Utapaju se Severina i Jelena Rozga u živom blatu, a ti stigneš spasiti samo jednu. Koju bi spasila?', upitana je Šušnjara. 'Ne bi znala koju bi spasila, po meni bi se obje utopile u živom blatu', kroz smijeh je rekla Andrea.

Što će joj reći dečko? Andrea pokazala svog prijatelja s povlasticama!

'Definitivno mi nisu najzgodniji ni Milanović ni Karamarko, možda bih se odlučila za ovog novog, mladog Božu Petrova', iskreno će Andrea. Srećom, njen dečko nema što brinuti jer ga je opisala kao zgodnog i dobrog. 'Koliko si puta u 'onim situacijama' rekla da te boli glava'? 'Svaku večer, zezam se, često me boli glava, imam puno gaža i nastupa i jako sam umorna', zaključila je Andrea. Što je još otkrila u Paprenim kuglicama, pogledajte u prilogu IN magazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene