442795
442795
442795
442795
442795

ŠUŠNJARA vs ŠUPUT - S kojom bi se mornar radije poljubio?

  • , 09.07.2016., 13:23
  • Autor:
  • komentara

Vatrene plavuše Andrea Šušnjara i Maja Šuput zapalile su ekipu, a posebno dečke.

 
 
 
 
Maja i Andrea pjevaju (VIDEO: Hrvoje Krolo)
Maja i Andrea pjevaju (VIDEO: Hrvoje Krolo)

Kolegice pjevačice Andrea Šušnjara i Maja Šuput zajedno su zapjevale veliki hit grupe Magazin, Sve bi seke ljubile mornare. Dogodilo se to u Makarskoj gdje je Maja Šuput imala nastup, a Andrea uživala u publici. Maja je kolegicu pozvala da skupa otpjevaju pjesmu nakon čega je nastao pravi lom u klubu.

Pogledajte i fotografiju gdje Andrea Šušnjara viri u gaćice tamnoputog mladića.

Andrea Šušnjara (FOTO: Hrvoje Krolo)

Vatrene plavuše tako su dijelile jedan mikrofon, a sve je zabilježio naš kolega Hrvoje Krolo. I dok svi bruje kako prijateljstva na estradi ne postoje, čini se da su Andrea i Maja dokazale suprotno. Barem tako pokazuje video koji imamo. Mi se samo pitamo, ako je tamo bio neki pomorac, koju bi on radije poljubio?

Maja Šuput (FOTO: Hrvoje Krolo)


 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se