453789
453789
453789
453789
453789

"AJME, AJME..." Što Šušnjara kaže na urnebesnu Lanu Jurčević?

  • , 17.10.2016., 09:22
  • Autor:
  • komentara

Andrea je komentirala nastup Lane Jurčević, koja je imitirale upravo nju.

 
 
 
 
Lana Jurčević, Tvoje lice zvuči poznato (VIDEO: Dnevnik.hr)
Lana Jurčević, Tvoje lice zvuči poznato (VIDEO: Dnevnik.hr)

Natjecatelji u četvrtoj epizodi showa 'Tvoje lice zvuči poznato' uspjeli su svojim jedinstvenim nastupima osvojiti srca gledatelja, ali i stručnog žirija.

Jedna od njih je bila i Lana Jurčević koja je na pozornicu izašla kao Andrea Šušnjara iz grupe Magazin. Njezin nastup u najgledanijem zabavno-glazbenom showu gledala je i Andrea te je za Dnevnik.hr komentirala njezin nastup. ''Lana se jako dobro snašla u scenskom nastupu i jako me nasmijala. Plesni pokreti i plava kosa – nepogrešivo'', kroz smijeh je prokomentirala Andrea i dodala kako joj se dopala izjava kolegice Indire. Uspješna transformacija u plavokosu pjevačicu osim Indire uvelike je oduševila i Sandru Bagarić. "Skinula si sve. Zračila si kao i ona. Vidim da su ti okice nekako onako zaokružene. Ma sva si slatka!", komentirala je Sandra.

OVDJE pogledajte kako je lažni Thompson upao u garderobu Lane Jurčević.

Lana Jurčević, Tvoje lice zvuči poznato (FOTO: Dnevnik.hr)

Podsjetimo, Lana je izvela hit pjesmu grupe Magazin "Kemija". Svojom uspješnom transformacijom zabavila je i žiri i publiku, a sigurni smo da će nas Lana i u sljedećoj emisiji oduševiti svojim nastupom kao Halid Bešić.

Lana Jurčević, Tvoje lice zvuči poznato (FOTO: Dnevnik.hr)

Kombinirajte fiksne i mobilne usluge te ostvarite najveće uštede uz Vip! Pratite sve novosti u showu te što rade kandidati na pauzama od proba putem službene stranice i društvenih mreža Facebook ,Instagram, Twitteri YouTube-a.

 

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se