Promijenila je život

Sjećate se nje? Bila je zvijezda u popularnoj seriji 'Alf', a onda se odrekla glume

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bila je mlada djevojka nesretna zbog svog izgleda, a to ju je odvelo u krivom smjeru. Borba s bolešću trajala je godinama.

Andrea Elson stekla je svjetsku slavu glumeći u jednoj od najpopularnijih humorističnih serija iz sredine osamdesetih o simpatičnom izvanzemaljcu Alfu kojeg je usvojila tipična američka obitelj.

Pogledaj i ovo showbuzz Fanovi oduševljeni Unatoč bolesti, nakon 10 godina vraća se glumi!

Andrea kaže kako je najbolja stvar koja joj se dogodila na snimanju ta što je upoznalo svog sadašnjeg supruga koji je u to vrijeme bio asistent producenta.

Možete li zamisliti današnji svijet bez OVIH serija?

'Povremeno je na setu bilo vrlo napeto, svi mi bili smo manje važni od lutke Alfa, a to nije uvijek bilo lako', rekla je Andrea. Do druge sezone ove uspješne serije mlada glumica oboljela je od bulimije.

'Bila sam mršava kao štap kada smo započeli snimanje, a onda su mi počele rasti grudi i bokovi su se širili, to mi se nikako nije svidjelo. Jedino što sam željela je da ponovno budem tanka kao štap', otkrila je Elson.

Sjećate se njih? Osvojile su nas u TV seriji, ovako izgledaju danas!

Pet puta tjedno odlazila je u teretanu, a na traci za trčanje provodila je po nekoliko sati, sve kako bi opet izgledala mršavo kao nekad. Tek kada se udala, na nagovor supruga potražila je pomoć liječnika.

'Ozdravila sam tek 1997. kada sam ostala u drugom stanju', otkrila je. Danas je instruktorica joge i više se ne bavi glumom. Od glume se pozdravila nakon što je shvatila da ne može ispunjavati sve profesionalne obveze i istovremeno biti majka.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene