458648
458648
458648
458648
458648

ZLOSTAVLJAČ I PRELJUBNIK? I ona je njega varala! S dekoraterom

  • , 28.11.2016., 14:42
  • Autor:
  • komentara

Glazbenik je u svojoj autobiografiji iznio brojne laži, tvrdi njegova bivša supruga.

 
 
 
 
Phil Collins, Andrea Bertorelli (Foto: Getty)
Phil Collins, Andrea Bertorelli (Foto: Getty)

Legendarna britanska zvijezda Phil Collins nakon dugog niza godina ponovno je u centru pažnje, ali ne zbog svog novog albuma već zbog autobiografije ‘Not Dead Yet’. U njoj je progovorio o svojim ljubavnim vezama te o varanju supruge Jill Tavelman. Otvoreno je optužio bivšu suprugu, ljubav iz srednjoškolskih dana, Andreu Bertorelli za raspad njihova braka.

 

Phil Collins, Andrea Bertorelli (Foto: Getty)

Svaka priča ima dvije strane, stoga je svoju verziju otkrila njegova supruga. Bijesna i ljuta što nju krivi za prekid njihove veze Bertorelli, s kojom je proveo pet godina u braku, izjavila je kako je njegova autobiografija čista laž., piše Daily Mail.

'' Sve do sada, vjerovala sam da je sve dio prošlosti. Napokon sam se uspjela od toga odvojiti, sve dok se on nije vratio na scenu i izdao autobiografiju koja je puna laži'', rekla je Andrea i dodala kako je lagao o osnovnim stvarima. ''Primjerice Phil i ja smo se vjenčali u ckrvi u Epsomu, Surrey, dok u njegovoj knjizi piše kako je vjenčanje bilo u Actonu. To je samo jedan od mnogobrojnih primjera'', rekla je bijesna 65-godišnja Andrea.

'' Prema njemu, on je mene ostavio nakon što sam ga ja prevarila sa dekoraterom. Tu priču u intervjuima i kada to čujem, muka mi je. Nikada nije izašlo da je i on mene prevario i to s nekoliko žena i da smo se zato rastali'', tvrdi Philova bivša supruga .

Phil Collins (Foto: Getty)

''Nije nikad niti rekao da je naš brak propao zbog njegove nagle naravi. Nikada probleme nije rješavao razgovor, već bi poludio i radio scene. Imala sam osjećaj da me zlostavlja '', rekla je Bertorelli koja smatra da vrijeme da Collins prestane glumiti žrtvu.
 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se