Bijes zbog bakljaša

THOMPSON BIJESAN PORUČIO: 'Vražje sile se trude da nas ne bude!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Luka Bulić, Andrea Andrassy, Ivana Kovač i Marko Perković Thompson osudili su, između ostalih, nerede koje su hrvatski navijači napravili na Euru.

Velike nerede na utakmici između Hrvatske i Češke komentira danas cijela Hrvatska, Europa, ali i domaći celebrityji. I svi su jednako šokirani i razočarani. Ovo nije način na koji se navija i na koji se država voli-

Pogledaj i ovo showbuzz 'Je suis Čarli' NASMIJAT ĆE VAS DO SUZA! Luka Bulić opjevao Ćorlukinu muku: 'Glava sva u krvi!'

Ogorčen je strastveni navijač Luka Bulić, koji je na svom Facebooku napisao što misli o svemu. 'Je li ovo zaslužio ijedan od njih jedanaestorice koji su bili na terenu ekipe države koje si ti dio, bijedniče?', zapitao se Bulić, koji je i zaplakao. 'Sram bi te moglo biti da su ti roditelji usadili taj osjećaj u tebe', dodao je Bulić.

Razočarana je i pjevačica Ivana Kovač. 'Bravo momci, bravo VATRENI! A vi što se nazivate 'navijačima', bacate baklje i sramotite cijelu zemlju: sakrijte se u mišju rupu! Sram vas bilo! Sebične primitivčine i kukavice', poručila je Ivana. Kolumnistica i voditeljica Andrea Andrassy kratko je poručila bakljašima što misli. 'O nebitni stvore s bakljom, rođen si jadan i nebitan, umrijet ćeš jadan i nebitan, jadna ti majka. Fuj', rekla je Andrea.

Pjesmom je sve rekao i Marko Perković Thompson, inače strastveni navijač hrvatske reprezentacije. Razočarani Marko istaknuo je svoje stihove 'Od vremena, još od Krista, Nova lica, scena ista, Vražje sile se trude, Da nas ne bude', napisao je Marko i podijelio svoju pjesmu 'E moj narode'.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene