Puno ulaže

Svjetski poznata zvijezda stiže: "Zbog glazbe sam i bankrotirao"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jedna od najvećih zvijezda koje dolaze pred hrvatsku publiku svakako je Andre Rieu, svjetski poznati dirigent i skladatelj.

I ovoga ljeta Hrvatska je jedna od važnijih destinacija na svjetskoj glazbenoj karti. Jedna od najvećih zvijezda koje dolaze pred hrvatsku publiku svakako je Andre Rieu, svjetski poznati dirigent i skladatelj koji će sa svojim orkestrom u lipnju održati koncert u Areni Zagreb.

Pogledaj i ovo Petar Pereža ''želim biti primjer svojoj djeci'' Voditelj Dnevnika Nove TV poslije snimke s TikToka koja je postala viralna pridružio se Antunovskom hodu mladih: ''Bez vjere, bez Isusa, život nam ne bi imao smisla''

U razgovoru za Dnevnik Nove TV slavni Niozozemac, između ostalog, otkriva i kako je zbog glazbe bankrotirao.

"Divna je stvar kad ljudi dođu na moj koncert, ne znaju što ćemo svirati. Ali, znaju da kad dođu na koncert, da će to biti događaj koji nikada neće zaboraviti. Možemo plesati, pjevati, plakati i na kraju otići sretni kući", kaže Andre. Na produkciji nimalo ne štedi - dokazuje to i bankrot prije sedam godina - zbog veličanstvene pozornice.

"Napravio sam repliku dvorca carice Sissy u Beču. Putovali smo svijetom s njim, to je bila svjetska turneja. Na pozornici je bilo 250 umjetnika, trebalo nam je 500 radnika da naprave taj golem dvorac. Zbog toga sam bankrotirao", dodaje Rieu. Najveći filmski, operni, pop i rok hitovi kao i oni iz mjuzikla - sve to može se čuti na njegovim koncertima. Sa svojim je orkestrom zaslužan za međunarodni preporod valcera u novijem vremenu. Što nam je još otkrio i što nas očekuje u Zagrebu, pogledajte u prilogu Dnevnika Nove TV.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene