Novi dizajn

Anamarija Brkić za brend A'marie utjelovljuje ženstvenost i eleganciju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dizajnerica Anamarija Brkić za brend A'marie u svojoj novoj kolekciji utjelovljuje iskrenu ženstvenost i bezvremensku eleganciju.

Za jesen/zimu 2013./2014. A'marie spaja svoje jednostavne kolekcije s ekskluzivnima te ih stavlja pod isti nazivnik, ostajući kao i uvijek do sada vjerna posebnim tkaninama s naglaskom na kvaliteti, kako dizajna, tako i proizvoda.

Pogledaj i ovo Amarie (Foto: Senja Vild) Romantika na Korčuli Domaća dizajnerica Anamarija Brkić A'marie predstavlja novu modnu kampanju

Anamarija iznova u prvi plan stavlja upravo samu ženu koja nosi njezin dizajn i dozvoljava da se njezina osobnost stapa s odjećom te stvara cjelokupan nezaboravan i samouvjeren dojam. Ove sezone on je moderan i poslovan, ostvaren kroz klasične i vječne odjevne predmete kojima je Anamarija dala svoj upečatljiv i prepoznatljiv potpis.

>> Prva kolekcija Kristine Bradač: Torbe za samosvjesne žene koje prihvaćaju modne izazove

U svijetu u kojem je multifunkcionalnost ključna, dizajnerica ove sezone koristi tkanine nosive s obje strane u različitim bojama i obradama, te ono po čemu je A'marie brend prepoznatljiv - artikle koji osim što funkcioniraju sami za sebe, lako se kombiniraju i međusobno. Crne veste od kašmira upotpunjavaju vunena i pamučna čipka na džepovima i prednjici te zanimljive dijagonalno postavljene resice, dok je ključan moment ove kolekcije poliamidna gumirana tkanina kojom se Anamarija ponovno jako spretno koristi u slučaju snažnih i upečatljivih komada, kao što su kaputi, suknje i haljine čije rubove veličaju predimenzionirani asimetrični volani.

Kako bi svoj dizajn još više približio mladim ženama, brend A'marie donosi i nove promjene u filozofiji kuće. Basic program u svojoj stalnoj ponudi od sada će imati najuspješnije modele brenda A'marie, a na tjednoj bazi kolekcije će se nadopunjavati novim proizvodima koji će biti cjenovno prilagođeniji, kako bi bili dostupniji svima onima koji uživaju nositi odjeću vrhunskog hrvatskog dizajna.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene