Voljenom ocu

Dirljiva poruka domaće glumice: "Svemir je tako htio pa si me odgajao sam"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Do suza će vas dirnuti poruka Ane Majhenić. Njezin tata proslavio je 70. rođendan, a kćerka mu se zahvalila na svemu što je za nju napravio.

Domaća glumica i zvijezda "Zlatnih dvora", Ana Majhenić, poslala je putem Instagrama svom ocu dirljivu čestitku za rođendan. Rano su ostali sami nakon što joj je majka preminula, pa ju je tata sam odgajao otkako joj je bilo svega 12 godina. Svom tati se u dirljivoj poruci zahvalila na svemu i opisala što su prošli.

Pogledaj i ovo showbuzz ATRAKTIVNA NEGATIVKA NAJPOŽELJNIJA HRVATICA NE BIRA SREDSTVA ''Zabavnije je biti zločest!"

"Sretan ti 70. rođendan dragi tata. Najviše sam voljela kao mala da me nosiš "pišegalonca". Ovo smo negdje u Njemačkoj na izletu, mislim, a možda je bilo i Sljeme. Zapravo je nebitno. Svašta smo prošli jedno s drugim u životu. Kad sam bila mala, uvijek sam vikala "tatamoj" i "mamanaša". Ne znam zašto. Možda zbog onog što su cure uvijek više privržene tati, a dečki mami. Svemir je tako htio pa si me od moje 12. godine odgajao sam. I ne mogu ni zamisliti kako ti je bilo. Glupo je reći da si najbolji tata na svijetu jer se nitko ne rodi s priručnikom za roditeljstvo, i svi griješe i uče na putu. I ne znam što to zapravo znači. I ja sam učila biti dijete. I još uvijek učim biti dijete. Mogu samo reći, hvala ti. Na svemu. Trudu, greškama, ljubavi, podršci, na toj cijeloj velikoj kaši koja se zove Život. Želim ti sretnu svaku daljnju godinu bivanja na ovoj planeti. Zaslužio si. Volim te", napisala je Ana uz fotografiju iz djetinjstva, na kojoj pozira sa svojim ocem.

 

Sretan ti 70.rođendan dragi tata. Najviše sam voljela kao mala da me nosiš "pišegalonca". Ovo smo negdje u Njemačkoj na izletu, mislim, a možda je i Sljeme. Zapravo je nebitno. Svašta smo prošli jedno s drugim u životu. Kad sam bila mala uvijek sam vikala "tatamoj" i "mamanaša". Ne znam zašto. Možda zbog onog što su cure više privržene tati, a dečki mami. Svemir je tako htio pa si me od moje 12.godine odgajao sam. I ne mogu ni zamisliti kako ti je bilo. Glupo je reći da si najbolji tata na svijetu jer se nitko ne rodi s priručnikom za roditeljstvo i svi griješe i uče na putu. I ne znam što to zapravo znači. I ja sam učila biti dijete. I još uvijek učim biti dijete. Mogu samo reći, hvala ti. Na svemu. Trudu, greškama, ljubavi, podršci, na toj cijeloj velikoj kaši koja se zove Život. Želim ti sretnu svaku daljnju godini bivanja na ovoj planeti. Zaslužio se. Volim te. #dad #love #fatherdaugther #birthday #70th #happybirthdaydad #namaste

A post shared by Ana Majhenić (@anamajh) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene