U fokusu javnosti

Ana Karamarko - Žena koja je preokrenula život bivšeg šefa HDZ-a

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ana Karamarko donijela je sreću, ali i brojne izazove Tomislavu Karamarku.

Ana Karamarko itekako plijeni pozornost javnosti. I kao supruga Tomislava Karamarka, i kao poslovna žena ali i kao glavna akterica Afere konzultantica.

Pogledaj i ovo Ana Karamarko (FOTO: Grgo Jelavic/PIXSELL) Neprepoznatljiva Karamarkova supruga prije 25 godina: ''Ajme! Ljepotica rasna!''

Zbog njezinih poslova, Tomislav Karamarko se kao prvi potpredsjednik Vlade našao u problemu kada je u javnost dospjela informacija kako je njezina tvrtka poslovala s tvrtkom njegova prijatelja Josipa Petrovića, koji je godinama službeni lobist mađarskoga MOL-a s kojim je Hrvatska u sporu oko Ine i trenutačno na arbitraži.

Atraktivna Ana privlači pažnju gdje god se pojavi. Iza sebe ima uspješnu marketinšku karijeru, a poznata je i kao borac za prava životinja. Ona i Tomislav Karamarko roditelji su malene djevojčice, koju je Ana na svijet donijela u listopadu prošle godine. Karamarko iz prijašnjeg braka ima dvoje djece.

Ana i Tomislav vjenčali su se u novozagrebačkom kvartu Sigetu u Crkvi Svetoga Križa, 24. svibnja prošle godine. Iako su se vjenčali u nedjelju, za brak su mediji doznali tek sutradan kada je u intervjuu Novoj TV Tomislav Karamarko otkrio sretnu vijest.

Ana i Tomislav prvi su put snimljeni zajedno u kolovozu 2013. na pulskoj kulturnoj manifestaciji 'Čarolija Izraela'.

Prije nekoliko mjeseci Ana se priključila kampanji Prijatelja životinja pod nazivom 'Činčile su zakon'. Tada je na svom Facebook profilu podijelila fotografiju na kojoj drži činčilu, napisavši 'Činčile su zakon! Činči koja mi je postala frend je dečko i zove se Fićo'.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene