Skupo

RIGOROZNI UGOVORI PRIJE SLAVLJA Ana Ivanović i Bastian planiraju svadbu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ana Ivanović i Bastian Schweinsteiger planiraju svadbu, no nitko ne zna gdje će se ona održati.

Teku planovi za svadbu srpske tenisačice Ane Ivanović i nogometaša Bastiana Schweinsteigera, a prema dosadašnjim informacijama jasno je jedino da žele potpunu i strogu privatnost. Toliko su škrti na informacijama da čak ni gosti svadbe još uvijek ne znaju gdje će se ona održati.

Pogledaj i ovo Bastian Schweinsteiger i Ana Ivanović - 2 Malo iznenađenje! Bastian Schweinsteiger supruzi Ani Ivanović rođendan je čestitao romantičnom porukom na srpskom i tako sve oduševio!

Vjenčanje neće biti održano u Srbiji, već u inozemstvu, a uzvanici neće do zadnjeg trena saznati mjesto na kojem će Ana i Bastian razmijeniti zavjete. Gosti će doći na određenu lokaciju, odakle će biti odvedeni na tajno mjesto, gdje će se samo vjenčanje održati. Gosti su, navodno, potpisali i rigorozne ugovore koji ih obvezuju na šutnju. Zabranjeno je objavljivanje fotografija i lokacije na kojoj se svadba održava.

Svi koji prekrše ugovor, platit će visoku kaznu. 'Upotreba mobitela neće biti dopuštena, iznošenje bilo kakvih informacija strogo je zabranjeno, a ako netko ne bude poštivao ugovor, bit će tužen i novčano kažnjen', otkrio je neimenovani izvor za Kurir. Među slavnim uzvanicima na svadbi bi se trebali naći Novak Đoković, Donna Vekić, Wayne Rooney, Manuel Neuer... Sportskoj eliti trebali bi nastupiti sprski Tropico Band te Maroon 5.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene