Splitska dizajnerica

Lijepe Splićanke kao 'Dame na ladanju'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Monika Sablić dva mjeseca nakon poroda vraća se na posao u nekolikom stilu - kao Dama na ladanju - što je i naziv njezine nove kolekcije čije fotografije potpisuje pjevač Luka Nižetić.

Splitska dizajnerica Monika Sablić svojom ultra ženstvenom modnom vizijom i talentom, u vrlo kratkom roku s jasno definiranim modnim stavom stekla je status jedne od najomiljenijih dizajnerica na domaćoj modnoj sceni i sinonim za romantičan stil modnog izražavanja.

Pogledaj i ovo showbuzz Slažete se? Kako dobro Jelena izgleda!

>> Dva mjeseca nakon poroda, Monika prionula na posao: 'Moram biti prisutna!'

'Malo mi je naporno, budim se noću, jer dojim i evo, trčim sad nakon snimanja doma, vidjeti bebu i nahraniti ga. Jednostavno ovaj posao ne trpi veliku rupu, veliko izbivanje, tako da sam se vratila i zbog svojih klijentica i jednostavno moram opet biti prisutna i želim biti prisutna', otkrila je novopečena mama u inMagazinu.

Svojoj publici za ovo proljeće/ljeto 2013. dizajnerica će ponuditi balansirani spoj klasičnog prizvuka sa snažnim retro utjecajem. Haljine inspirirane poviješću u suvremenoj interpretaciji, oživjele su romantičan duh i vratile u modu bezvremenski stil koji odiše jednostavnošću i ženstvenošću.

Svojom modnom pričom Monika nam modom donosi dašak prošlog vremena i još jednom potvrđuje tezu povijesti kao vječne riznice modne inspiracije.

Idiličan ambijent Hotela Park/Split odlično je poslužio kao kulisa ove modne priče gdje glavnu ulogu „Dama na ladanju“ igraju glumica Ana Gruica i sama dizajnerica Monika Sablić. Druženje dviju dama, njihovu ljepotu i modne igre zabilježio je fotoaparatom glazbenik Luka Nižetić.

Čipkom, svilom i upotrebom organdija naglašava se ženska ljepota, a materijali sami konstruiraju formu slaveći ljepotu ženskog tijela. Nježne i pastelne boje okosnica su ove kolekcije koje na pomalo prikriven način razotkrivaju unutrašnji seksipil. Pogledajte sve u galeriji!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene