Sretna i zaljubljena!

Ana Gruica prvi put o vezi s uglednim psihijatrom: Živim najljepše dane!

Ana Gruica i Boran Uglešić (Foto: Instagram) Ana Gruica i Boran Uglešić (Foto: Instagram) Instagram 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Ana Gruica i Boran Uglešić (Foto: Instagram) Galerija

Boran Uglešić je, kaže Ana Gruica, čovjek s ozbiljnim poslom da bi se razvlačio po novinama kao neka rock 'n' roll zvijezda.

Ana Gruica prvi je put progovorila o vezi s uglednim splitskim psihijatrom Boranom Uglešićem. Nije htjela previše pričati budući da je, kaže, Boran čovjek s ozbiljnim poslom. "Boran nije javna osoba, ima previše ozbiljan posao da bi se razvlačio po novinama kao neka rock 'n' roll zvijezda. Srce očito ne bira, čim se zaljubio u osobu zbog koje povremeno mora prihvatiti fotografiranje u novinama i povećan interes za svoj privatni život", rekla je Gruica za Story.

Pogledaj i ovo showbuzz uvijek bombastična Duboki dekolte i visoki prorez na haljini: Domaća glumica utreniranim tijelom ostavlja bez daha

Otkrila je i da živi najljepše dane u životu. "Mogu samo reći da živim najljepše dane svog života zahvaljujući Boranu. U ovih pola godine našeg druženja pokazao je više vrlina nego što bi mnogi uspjeli prikupiti cijeloga života", zaključila je glumica.

Njihova veza poznata je od listopada prošle godine, kada je Gruica prekinula trogodišnju vezi s Hrvojem Šalkovićem s kojim ima sina Ivana Marata. Glumica se preselila u Split, gdje je počela novi život uz svog dječaka, ali i Borana, s kojim uživa u ljubavi i brojnim putovanjima.

Ana Gruica i Boran Uglešić (Foto: Instagram) Ana Gruica i Boran Uglešić (Foto: Instagram) Foto: Instagram

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene