458245
458245
458245
458245
458245

PROGOVORILA NAKON 40 GODINA "Tjerali su me da ubijem sina. Smatrali su me glupačom"

  • , 24.11.2016., 19:01
  • Autor:
  • komentara

Život joj se pretvorio u pakao nakon što je sa 17 godina ostala u drugom stanju.

 
 
 
 
Ana Bekuta (FOTO: Instagram) - 3
Ana Bekuta (FOTO: Instagram) - 3

Iako je danas jedna od najcjenjenijih glazbenica u regiji pjevačica Ana Bekuta iza sebe ima traumatičnu prošlost. Nakon 40 godina skrivanja, pjevačica je po prvi puta iskreno progovorila o paklu koji je proživljavala nakon što je sa 17 godina ostala u drugom stanju. Njezin sin Igor Polić zbog pritiska okoline odvojen je od majke i poslan u dom za nezbrinutu djecu.

 "Željela sam roditi dijete. Istina, nanijela sam bol svojim roditeljima, osramotila sam ih. Zato je Igor osam mjeseci bio u domu da bi se klima u mom selu dovela u normalno stanje i da bi prestale sve te priče. Pritisak okoline bio je toliko jak i bespogovoran da se moj mali sin morao skloniti s očiju bezgrešnih", otkrila je pjevačica.

Ana Bekuta (FOTO: Instagram) - 1

Iz mladenačke ljubavi s Aleksandrom Savićem nastao je Igor zbog kojeg su pjevačicu, kako kaže, smatrali nečasnom. "Da sam se rodila koje desetljeće ranije, možda bi me spalili kao vješticu. Smatrali su me glupačom jer 'to' nisam na vrijeme ubila. Ili sakrila i ostavila u bolnici", kazala je Bekuta koja ni danas nije lako govoriti o tome.

Svakog vikenda pjevačica je odlazila u dom kako bi vidjela sina. "Agonija je trajala nekoliko mjeseci, a onda je glas srca i razuma tu ptičicu vratio u krilo", prisjetila se Ana magazin Star. Srećom njezina tužna priča naposljetku je ipak dobila sretan kraj, a danas je Ana osim majke i ponosna baka Igorove djece. 

Ana Bekuta (FOTO: Instagram) - 4

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se