TEŽAK ŽIVOT

Crnogorska Kim Kardashian: ''Nisam imala novca ni za hranu''

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Ljepotica je otkrila kako je život nije mazio.

Da ne znamo o kome je riječ, pomislili bi ja ova ljepotica blizanka Kim Kardashian. Amra Olević uspješna je vizažistica i sitlistica koju na instagramu prati preko pet milijuna ljudi. Surađivala je sa Kim, njezinim sestrama i ostalim slavnim osobama. Iako je danas slavna, sreća je nije uvijek pratila na životnom putu.

 

A post shared by Amra Olević | Artist (@amrezy) on

Pogledaj i ovo Bianca Censori zašto si ovo dopušta? I dok smo mislili da su badići samo za plažu, žena za koju su svi već mjesecima veoma zabrinuti pokazala je suprotno!

Lijepa Crnogorka prije odlaska u Ameriku živjela je u BiH, gdje je završila srednju školu i uspisala fakultet od kojeg je u međuvremnu odustala. '' Nikad me nije zanimala škola i uglavnom sam spavala u učionicama'' otkrila je Amra, piše Kurir.

 

A post shared by Amra Olević | Artist (@amrezy) on

 

A post shared by Amra Olević | Artist (@amrezy) on

No, smisao za modu i talent za šminkanjem iskoristila je na najbolji mogući način. ''Odgajali su me strogi roditelji. Pružili su mi sve što mi treba, ali su bili vrlo strogi. Nisam se slagala s njima kad sam bila mlađa, pa sam se iselila iz obiteljskog doma s 23. godine. To je bila moja najbolja odluka u životu. Prošla sam kroz teške trenutke, jedno vrijeme nisam imala novca ni za hranu. Živjela sam s dečkom i oboje smo se borili da preživimo. Ponekad kad se sjetim tog perioda pitam se kako smo uopće uspijevali. To iskustvo me je promijenilo. Naučila sam bit skromna, ali i da cijenim svaki trenutak",kazala je Amra.

 

A post shared by Amra Olević | Artist (@amrezy) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene