Poznate ljepotice

Haljine za gledanje, tijela za maštanje

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iako se kaže kako se o stilu ne raspravlja, o njemu se itekako priča. Evo u čemu su sve šetale zvijezde u New Yorku na gala večeri AmfAR Inspiration.

Četvrta po redu gala večera okupila je mnoge zaljubljenike u modu. AmfAR Inspiration je četvrte godine za redom okupio mnoge dive koje su prošetale u glamuroznim haljinama.

Pogledaj i ovo Lais Ribeiro i Joakim Noah - 5 Napokon sretna! Rodila je sa 17 godina i živjela u siromaštvu, a vjeru u ljubav i život vratio joj je košarkaš za kojeg se nedavno udala

Cilj AmfAR-a je plemeniti (prikupljaju se sredstva za istraživanja virusa HIV-a), a svjetske dive koriste tu priliku za privlačenje pažnje.

>> Zašto je Uma Thurman do sada skrivala ove obline?!

Jennifer Lopez bilo je pravo iznenađenje vidjeti zakopčanu do grla, a plava uska haljina svejedno je lijepo naglasila njezine obline. Osim nje, u cetru pažnje bila je glumica Uma Thurman koja je odabrala haljine boje fuksije. Crvenim tepihom prošetala je i mlada pjevačica Carly Rae Jepsen koja se proslavila hitom 'Call Me Maybe', a za tu je prigodu odabrala divnu haljinu puderaste nijanse.

Slavna manekenka Iman odabrana je vatreno crvenu Valentinovu haljinu, a mlada manekenka Ireland Baldwin bila je ozbiljna i zavodljiva u crnoj haljini dvojca Dsquared2. Tamo je bila i anđelica Victoria's Secreta Candice Swanepoel u mračnom izdanju ruku pod ruku s dizajnerom Olivierom Theyskensom.

Koja zvijezda vam je bila najbolje odjevena?

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene