Nevjerojatna priča

Je li Dianina i Charlesova KĆI najstrože čuvana tajna kraljevske obitelji?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Američki tabloid donosi priču o navodnoj kćeri princa Charlesa i pokojne princeze Diane, čije je postojanje godinama zataškavano.

Dok se cijela Velika Britanija trese od uzbuđenja zbog dolaska nove kraljevske bebe, koja na svijet može stići svaki čas, u američkom tabloidu Globe pojavila se nevjerojatna priča upravo o engleskoj kraljevskoj obitelji.

Pogledaj i ovo showbuzz Prizor koji je iznenadio Portret princeze Diane koji javnost još nije vidjela ugledao svjetlo dana, mnogi se slažu da fotografija na prvu odaje jasnu stvar


Kako prenosi Daily Mail, a prema pisanju spomenutog tabloida, princ William nije prvo dijete princa Charlesa i pokojne princeze Diane. Navodno postoji njegova i Harryjeva starija sestra, 33-godišnja stanovita Sarah koja danas živi u malom gradiću u Novoj Engleskoj u SAD-u.

Otkriveni svi misteriji oko dolaska nove kraljevske bebe

Priča je još nevjerojatnija s obzirom na činjenicu da je princ William rođen samo 11 mjeseci nakon vjenčanja svojih roditelja. No, američki tabloid i za to ima rješenje. U prosincu 1980. godine, kraljica Elizabeta navodno je naredila tada 19-godišnjoj Diani da se podvrgne testovima plodnosti prije objave zaruka s Charlesom. Kako tvrdi tabloid, tijekom tih testiranja, Dianine su jajne stanice oplođene Charlesovom spermom.

Princ ogorčen na Middletone: 'Ponaša se kao kraljica!'

Jedan od 'odmetnutih' doktora, kako ga nazivaju, sačuvao je jedan od embrija i usadio ga u maternicu svoje supruge. Njegova supruga tako je, a da uopće nije bila svjesna, postala surogat majka prave prijestolonasljednice britanske krune.

Ova priča američkog tabloida dobro je zabavila britansku javnost, a moramo priznati kako su izabrali savršeni trenutak, jer, u Velikoj Britaniji trenutno je 'vruća' tema upravo kraljevska obitelj i rođenje drugog djeteta Williama i Kate.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene