Svijet otkriva 'Majicu'

Hilton otkrio našu Lanu - Presretna pjevačica se pohvalila na Facebooku

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Izgleda kako je Lana Jurčević svojim novim seksi spotom 'Majica' zapela za oko i mnogima van granica lijepe naše.

Pjevačica Lana Jurčević u zadnje vrijeme sve je atraktivnija i odvažnija, a zahvaljujući seksi spotu 'Majica' primijetili su je i neki strani mediji.

Pogledaj i ovo Lana Jurčević - 1 ''Moje sve!'' Lana Jurčević novim prizorima s kćerkicom raznježila pratitelje, majčinstvo joj baš predivno stoji: ''Kako je medena!''

Točnije, riječ je o američkom bloggeru i dežurnom tračeru Perezu Hiltonu koji je svojedobno pisao i o Severininom hitu 'Gas, gas' koji ga je oduševio.

Jedan dan s Lanom Jurčević: 'Ja sam napokon odlučila pokazati da nemam više 15 godina'

Ovoga puta na redu je zgodna Lana, a Perez je na svojem Facebooku poručio: 'Volim ovu pjevačicu iz Hrvatske!'  te podijelio njezin novi spot na svojoj stranici.

'Kako se kaže vruće na hrvatskom', pita se Hilton na svojoj stranici te piše kako ne razumije ni riječ od singla 'Majica' no zato zaključuje kako je Lana jaaaaako seksi. 'Ova pjesma čini te sretnijim. To je pop pjesma koja zvuči globalno, već vidim Pitbulla kako radi na remixu', poručio je Perez.

Ova je vijest stigla i do lijepe Lane, koja se pohvalila na svom Facebook profilu. 'Hahahahha, bravo moja ekipice!! Dream team!!!!!! Ode nam 'Majica' u svijet', napisala je Lana na Facebooku.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene