SRETNA VIJEST

MALA OBITELJ SE ŠIRI Mladi par ponovno čeka bebu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mila Kunis i Ashton Kutcer imaju 20-mjesečnu kćerkicu, a svoju obitelj proširit će s još jednim članom.

Ashton Kutcer i Mila Kunis postati će roditelji po drugi put. Iako poznati par ima 20-mjesečnu kćerkicu Wyatt Isabelle, Mila je navodno opet trudna.

Pogledaj i ovo showbuzz Prirodno lijepa BEZ ŠMINKE Ovakvu je još niste vidjeli

 

 

A photo posted by Ashton Kutcher & Mila Kunis (@ashtonmila) on


 

'Ashton iskreno sjaji kada govori o Wyatt i drugoj bebi na putu', rekao je izvor blizak Ashtonu za magazin People. 'Njemu je sve u vezi očinstva tako prirodno', dodao je izvor. Mila je također priznala koliko joj je majčinstvo važno u životu.

'Promijenila sam prioritete u životu. U dvadestima sam bila jako sebična, u dobrom smislu, ne u smislu da žalim za nečim. Mislim da sam imajući dijete shvatila koliko ustvari nesebična želim biti', priznala je Mila Kunis za ET online. Mila je očito djevojka od riječi te će sebe i svoje vrijeme nesebično podariti još jednom djetetu.

 

 

A photo posted by Ashton Kutcher & Mila Kunis (@ashtonmila) on

 

 

Još krajem prošle godine Mila je izjavila za jedan magazin kako će u budućnosti sigurno proširiti svoju obitelj. No, nitko nije slutio da će se to dogoditi tako brzo.

Ljubav između ovog glumačkog para je očito zbilja jaka.
Još kao tinejdžeri zajedno su glumili u popularnoj seriji i utjelovili uloge zaljubljenog para, ali tek desetljeće poslije postali su i u stvarnom životu supružnici. Njihova kćerkica Wyatt je rođena 2014. godine i prvo je dijete Mile i Ashtona koji su se vjenčali u srpnju 2015. godine. Mila i Ashton su bili ljubavni par i humorističnoj seriji “Lude ’70!”koja ih je zapravo i proslavila.

 

 

 

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene