443370
443370
443370
443370
443370

NAJLJEPŠA ŽENA NA SVIJETU JE... Stručnjaci su jednoglasno odlučili!

  • , 14.07.2016., 19:01
  • Autor:
  • komentara

Stručnjaci su otkrili tko je najljepša žena na svijetu, barem ako je pratiti starogrčka mjerila ljepote, koja vrijede već stoljećima.

 
 
 
 
Najljepše žene na svijetu (Foto: Getty)
Najljepše žene na svijetu (Foto: Getty)

Stručnjaci za mapiranje lica su prosudili - Amber Heard je žena s najljepšim licem na svijetu. Bivša supruga Johnnyja Deppa ima lice koje se podudara sa zlatnim grčkim omjerom ljepote, koji se tisućljećima smatrao mjerom savršenstva.

Njeno lice podudara se sa savršenim čak 91,85 posto. Prema teoriji starih Grka, stručnjaci za mapiranje ustvrdili su i da Kim Kardashian ima savršene obrve, Scarlett Johansson oči, Rihanna savršen oblik lica, a Emily Ratajkowski savršena usta. Kate Moss, pak, ima savršeno čelo.

Amber je, ipak, najsavršenija. Drugo lice na ljestvici je ono Kim Kardashian, a potom Kate Moss. Na listi je i Kendall Jenner, a potom Emily Ratajkowski.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se