Zvjezdani problemi

Lijepa glumica priznala: 'U alkoholu sam nalazila rješenje'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mlada glumica cijeli se život bori s tjeskobom prije izlaska na pozornicu, a sada je otvoreno progovorila o svom problemu.

U najnovijem intervjuu koji je dala za lipanjsko izdanje magazina Vogue, hollywoodska glumica Amanda Seyfried otkrila je sve o svojem problemu s tjeskobom koji je u konačnici doveo do - problema s alkoholom. 'S tjeskobom se borim cijeli život. Borim se s time i strah me, ali tako mora biti', otkrila je 29-godišnja glumica koja je najviše problema imala pred izlazak na pozornicu, prenosi Daily Mail.

Pogledaj i ovo Ben Affleck (Foto: Profimedia) Turbulentan životni put Uništavao je žene oko sebe zbog ovisnosti o alkoholu, a od njega ne odustaje ni nakon liječenja

Glumica priznala: 'Skoro sam ostala bez uloga jer sam predebela!'

Njezin problem isplivao je na površinu 2012. godine, tijekom gostovanja u popularnom showu Davida Lettermana, kada je glumica promovirala film 'Jadnici'. Njezin live nastup bio je prava blamaža jer je s Lettermanom pričala – pijana.

Kasnije je priznala kako je to učinila da bi smirila živce prije javnog nastupa. 'Tada mi je to bilo zabavno, no kada sam kasnije pogledala nastup, zaključila sam da se ne želim tako predstavljati u javnosti', rekla je Amanda za Vogue, a pomoć je potražila i kod psihijatra.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene