Zna što želi

I dalje voli bivšeg: 'On će uvijek biti u mojem životu'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mlada glumica Amanda Seyfried novo je lice s naslovnice Elle magazina u kojem se raspričala o svojim novim provokativnim ulogama, ali i ljubavima starim i novim.

Zgodna Amanda Seyfried otkrila je za Elle kako je u njezinom životu i novi muškarac, no nije još htjela otkriti o kome je riječ – samo da nije u hollywoodskoj 'industriji'.

Pogledaj i ovo Georgina Rodriguez (Foto: Instagram) Ljubav na prvi pogled Od prodavačice do zaručnice nogometne zvijezde: Georgina otkrila detalje upoznavanja Ronalda

'Poznajem ga od svoje 16. godine. Vidim ga kao oca svoje djece, no to je za sada samo fantazija', priča Amanda koja je prije bila u vezi s hollywoodskim ljepotanima Ryanom Phillippeom, Joshom Hartnettom, no najdulje je bila s britanskim glumcem Dominicom Cooperom s kojim je glumila u mjuziklu o ABBA-i 'Mamma mia'.

'I dalje se volimo, on će uvijek biti u mojem životu bez obzira na njegove ili moje buduće partnere', kaže o svojem bivšem dečku Dominicu s kojim je i dalje u prijateljskim odnosima.

Amanda Seyfried u zadnje vrijeme pažnju plijeni svojim novim filmom 'Lovelace' u kojem glumi slavnu Lindu Lovelace iz erotičnog klasika 'Duboko grlo'. Kaže kako je snimala scene u kojem je stimulirala oralni seks zapravo sve snimila s – voćnom lizalicom.

>> Kada ti seks postane posao - pogledajte ovu istinitu priču!

'Bila sam jako nervozna kada smo počeli sa snimanjem. No to je moja prilika, pokazati svima da mogu sve glumiti', priča lijepa 27-godišnjakinja.

'Seksualno su me privlačili svi s kojima sam hodala i to odmah. Iskre između dvije osobe ne rastu – vaša vagina neće željeti nekoga samo zašto što je ta osoba kraj vas duže vrijeme', kaže Amanda.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene