Tuga

TEŠKO BOLOVALA Preminula članica slavne holivudske obitelji

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Alexis Arquette preminula je u noći s nedjelje na ponedjeljak, u 48. godini života. Umrla je okružena obitelji, uz pjesmu 'Starman' Davida Bowieja.

Glumica Alexis Arquette, poznatija kao sestra glumaca Davida i Patricie, preminula je u 48. godini s nedjelje na ponedjeljak. Umrla je okružena obitelji, uz pjesmu 'Starman' Davida Bowieja. Tužnu vijesti potvrdio je njezin brat Richmond. Daily Mail piše kako se Alexis dugo borila s teškom bolesti.

Pogledaj i ovo showbuzz Hit-horor Zastrašujuću masku slučajno su pronašli, a film je prvo bio zabranjen za gledanje mlađima od 17 godina

Od nje su se oprosti članovi obitelji te kolege. Izvor blizak obitelji izjavio je da je Alexis posljednje četiri godine bila u komi te je svima bilo zabranjeno vidjeti je, s njom je u kontakt mogla stupiti samo njena obitelj. Alexis je 2006. godine promijenila spol.

'Alexis je bila jedna vrsta genija. Surađivale smo na mojoj seriji 'Roseanne' i u showu. Njezin talent svima će nedostajati. Moja najiskrenija sućut obitelji Arquette i svim fanovima koji su je voljeli i divili joj se', kratko je izjavila slavna Roseanne Barr nakon smrti glumice. Posljednje zbogom izrekao joj je i Boy George. Alexis se pojavila u filmovima 'Pakleni šund', 'Luda vjenčanja' i 'Obiteljski kaos'. Pojavila se i u spotu 'She's Madonna' Robbieja Williamsa.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene