čestitka na Instagramu

Kći Davida Bowiea navršila 16 godina: 'Zgodna na majku, ali i na svog oca'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Nakon neprežaljenog pjevača, fanovi sada obožavaju i hvale njegovu šesnaestogodišnju kći imena Alexandria Zahra Jones

Nakon što nas je početkom godine napustila britanska rock zvijezda David Bowie, tuga neprežaljenog glumca i danas ne jenjava. Pjevač se ženio nekoliko puta, a njegova je kći  Alexandria Zahra Jones jučer proslavila šesnaesti rođendan.

Pogledaj i ovo showbuzz Malo pudera, malo maskare Svijet je preko noći poludio za frontmenom Maneskina, a što domaće dame kažu kad su muškarci i šminka u pitanju?

Nakon supruge Angele, koju je Bowie opisao da se ponaša kao muškarac, legendarni se pjevač 1992. godine oženio somalijskim supermodelom Iman Abdulmajid. Bračni je par već sljedeće godine dobio kći Alexandru Zahru Jones, koju su od milja zvali Lexi.

Povodom njezinog rođendana, Imam je na društvenim mrežama objavila sliku svoje kćeri te podijelila čestitku sa milijunima obožavatelja.

 

 

A photo posted by IMAN (@the_real_iman) on

'Sretan 16. rođendan mojoj djevojčici Lexi. Ostani slatka, elegantna i pomalo drska', napisala je majka. Slika je u nevjerojatno malom vremenu pokupila mnoštvo lajkova i komentara obožavatelja.

Jedan od komentara na objavljenu fotografiju je i kako je Lexi zgodna na majku, ali i na nikad ne prežaljenog oca.


Osim što je poznat u svijetu glazbe, David Bowie se pojavljivao i kao glumac, producent te vizualni i grafički umjetnik. Ostao je zapamćen po ulogama u filmu Čovjek koji je pao na Zemlju, Posljednje Kristovo iskušenje te mnogim drugim.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene