KAKVA RASKOŠ

Srpska Angelina i ruski oligarh uživaju u nevjerojatnom luksuzu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Aleksandra Meljinčenko kćerka je beogradskog arhitekta i hrvatske umjetnice. Danas je supruga jednog od najbogatijih ljudi na svijetu. Velika je prijateljica Nine Badrić.

Ekstravagantan životni stil Aleksandre i Andreja Meljinčenka ostavio je Britance bez teksta. Nije teško zaključiti zašto. Naime, ovih dana je njihova superjahta uplovila u London, a zbog nje se Tower Bridge morao podignuti. Znate, da jahta može proći.

Procjenjuju se na 8,5 milijardi funti

Pogledaj i ovo Nina Badrić - 1 očarala pojavom Rozga se pridružila ekipi koja hvali zadnje modno izdanje Nine Badrić, svi se slažu u jednom: ''Nikad ljepša nisi bila!''

Palača na vodi vrijedna je 225 milijuna funti, no to je za Aleksandru i Andreja sitniš. Njihovo bogatstvo procjenjuje se na 8,5 milijardi funti! Iako zvuči jako puno, kad ima volje ima i načina pa bivša srpska pjevačica i ruski oligarh znaju kako ga potrošiti i pritom uživati. Posvetio se srpski Daily Mail opisivanju impresivne jahte, koja im nije jedina. Za sve hitne situacije, imaju i privatni avion na kojem se nalazi veliko slovo A, koje inače stavljaju na sve što im pripada - navodno čak i ubruse. Uživaju i u luksuznim automobilima te nekretninama.

Umjetnine ustupaju i muzejima

Andrej ipak najviše voli svoj Bentley, vrijedan 200 tisuća funti. Nekretnine imaju diljem svijeta, pa tako posjeduju stan u Londonu, ogroman posjed u Ascotu, Moskvi, Beogradu, a nagađa se i New Yorku, gdje je penthouse navodno plaćen gotovinom. Sve renovacije milijunskih nekretnina nadgledala je Aleksandra, a s njom je radio francuski dizajner Jacques Garcia. Posjeduju i vilu na jugu Francuske. Da vole Francuze, govori i činjenica da je Meljinčenko kupio tri Monetove slike. Aleksandra, naime, voli francuske impresioniste. Ustupaju po potrebi svoje kolekcije i muzejima.

Bivša 'Modelsica'

Britanci su posvetili koju riječ i lijepoj Aleksandri. Bavila se manekenstvom, potom postala članica grupe Models, a studirala je međunarodni menadžment. Upisala ga je nakon matematičke gimnazije. Otac joj je srpski arhitekt, a majka Hrvatica je umjetnica. Zovu je srpskom Angelinom Jolie. Gospođa Meljinčenko govori i pet stranih jezika. Čovjeka svog života upoznala je kada je imala 28, dok je boravila na jugu Francuske.

Ljubiteljica mode

Dvije godine poslije imali su svadbu na kojoj su među izvođačima bili i Whitney Houston, Christina Aguilera i Enrique Iglesias. Privatno su veliki prijatelji s Romanom Abramovičem, obitelji Beckham te Cavallijevima. Osim toga, Aleksandra je bliska s našom pjevačicom Ninom Badrić. Velika je ljubiteljica mode, pogotovo Diora, Azzedinea Alaie, Givenchyja i Lacroixa, a neke komade kupuje jer su joj prelijepi. Iako ih nikad neće odjenuti.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene