Svaka čast

ČETVRTO DIJETE Slavni glumac postao otac treći put u tri godine

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Hilaria Baldwin pohvalila se na Instagramu svojim dječakom Leonardom. Maleni je nedavno stigao na svijet i oduševio svoje slavne roditelje.

Alec Baldwin ponovno je postao otac. Sa svojom suprugom Hilariom dobio je treće dijete, a već su roditelji Rafaelu i Carmen, a sada se ekipi pridružio i dječak Leonardo Angel Charles.

Pogledaj i ovo Alec i Hilaria Baldwin turbulentna godina Alec Baldwin nakon tragičnog događaja ima razlog za slavlje, sretnu vijest objavila je njegova 26 godina mlađa supruga!

Trećim djetetom pohvalila se ponosna Hilaria na svom Instagramu. 'Drago nam je što vas možemo upoznati s našom bebom, Leonardom Ángelom Charlesom Baldwinom. Dan kada sam ga donijela na svijet doista je bio poseban', napisala je slavna mama uz fotografiju.

Iako je razlika u godinama između Aleca i Hilarie poprilična, izgleda da ih to nimalo ne smeta da uživaju u zajedničkom životu. 32-godišnjakinja i 58-godišnjak u kratkom su roku dobili troje djece te u potpunosti uživaju. Inače, Alec iz prijašnjeg braka s Kim Basinger ima i odraslu kći Ireland.

 

We are so pleased to introduce you to our new baby, Leonardo Ángel Charles Baldwin. It was such a special day bringing him into this world

A photo posted by Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene