Televizisjka posla

Skoro odustao: Supruga je bila ključna za nastavak!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Šarmantnog Aleca Baldwina, poznatijeg kao Jack Donaghy iz višestruko nagrađivane serije 'Televizijska posla' koju možemo pratiti na Doma TV.

Serija 'Televizijska posla' privukla je brojne gledatelje diljem svijeta, a nove nastavke trenutno pratimo na Doma TV. Alec Baldwin kaže da je namjeravao napustiti seriju nakon pete sezone. No, iako je u početku smatrao da seriji počinje nedostajati kreativnosti ubrzo se predomislio.

Pogledaj i ovo Hannah Gutierrez-Reed - 6 Prijeti joj velika kazna Rekviziterka "Rusta" kriva za smrt snimateljice, Alecu Baldwinu dala je pištolj s pravim mecima

Hilaria Baldwin ne pušta svog supruga na miru čak ni dok spava

Alec je sa zadovoljstvom nastavio sa snimanjem, a šesta sezona iznimno ga je oduševila. Vratio mu se stari entuzijazam i u brojnim intervjuima isticao je kako se zabavljao snimajući je zajedno sa svojim kolegama. U to vrijeme, Alec je upoznao svoju drugu suprugu te mu je odluka za ostankom u New Yorku i nastavkom snimanja bila time još lakša. Kaže da su on i njegova kolegica sa seta, Tina Fey, danas jako ponosni što se serija prikazivala punih sedam sezona.

Za lik Jacka Donaghya osvojio je mnogo prestižnih nagrada, od kojih bi trebalo izdvojiti tri nagrade Zlatni Globus za najbolju glumačku izvedbu, dvije nagrade Primetime Emmy Awards za najboljeg glavnog glumca u humorističnoj seriji, nagradu Satellite Awards za najboljeg glumca u humorističnoj seriji te mnogo drugih nominacija. Iako je ovaj talentirani glumac htio postati odvjetnikom u mlađim danima, ipak se, srećom, odlučio na glumačku karijeru i podario nam mnogo izvrsnih izvedbi.

Ne propustite nove nastavke sedme sezone popularne serije 'Televizijska posla' subotom i nedjeljom na Doma TV-u.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene