Još jedna u nizu

Dadilja tuži pjevačicu za zlostavljanje: 'Nisam smjela ni jesti!'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Nakon što je rodila sina Evera, Alanis Morissette zaposlila je dadilju, ali nije joj dala da sekunde ostavlja dijete samo pa nije smjela ni na WC.

Bianca Cambeiro bila je dadilja sinu Alanis Morissette i Maria Treadwaya. Ona sad tuži slavni bračni par zbog zlostavljanja te tvrdi kako su je držali zatočenu preko noći u dječjoj sobi, a nije smjela ići ni na WC ili po hranu, otkriva TMZ.

Pogledaj i ovo Johnny Depp i Amber Heard (Foto: Profimedia) Lagala je? Glumačka legenda tuži bivšu ženu i traži od nje 50 milijuna dolara, nije zaboravio njezine optužbe!

>>  'Bila sam blizu živčanog sloma, morala sam stati'

Prema njezinim riječima, pjevačica joj nije dala da se makne od njezinog sina i po 12 sati, a naposljetku joj je ostala dužna 30.000 dolara za prekovremene sate. Zbog pretrpljene duševne boli traži odštetu od 100.000 dolara. Dadilja je za Alanis radila od 2011. godine pa sve do kolovoza 2013. godine.

Podsjetimo, Alanis je rodila sina Evera u prosnicu 2010. godine. Kratko nakon toga zaposlila je dvije dadilje koje se smjenama brinu za dijete.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene