Priznala kroz smijeh

'Imala sam pravu katastrofu, pitaš se zašto mi stražnjica visi?'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Na jučerašnjoj premijeri 'Iron Mana 3', sve oči bile su uprte u Gwyneth Paltrow.

Haljina koju je odjenula 40-godišnja glumica podigla je dosta prašine, a komentari kako Gwyneth nema donje rublje punili su medijske stupce.

Pogledaj i ovo showbuzz Nije im lako FOTO Ove poznate zvijezde pate od depresije

Sada, gostujuću u showu kod Ellen DeGeneres, Gwyneth Paltrow je priznala kako se u istom danu osjećala 'kao najljepša na svijetu, ali i kao najponiženija'.

'Znaš da si privukla puno pažnje s ovom haljinom, znaš to? Mislim da ima mnogo pitanja. Čini se da u prozirnom dijelu gdje bi trebalo biti donje rublje, nekako ga baš i nema', počela je Ellen.

'Pitaš se zašto mi stražnjica visi?', nadodala je Gwyneth, a publika u studiju prasnula je u smijeh. Ubrzo je Gwyneth ispričala priču oko 'sporne' haljine.
 

>> I Iron Man bi se smotao: 'Najljepša žena' bez donjeg rublja

'Ah ta haljina, imala sam pravu katastrofu. Prije same premijere sam imala gostovanje u emisiji, i tamo sam se presvukla za premijeru. Kada sam se odjenula, skužila sam da ne mogu nositi donje rublje.

Ne znam, je li mogu ovu priču ispričati na televiziji... Samo ću reći kako su svi bili u potrazi za britvicom.. stoga sam od najljepše na svijetu postala najponiženija, u jednom danu, znaš na što mislim?', ispričala je kroz smijeh Gwyneth.

Inače, Gwyneth Paltrow je proglašena prema časopisu 'People' najljepšom ženom na svijetu, a sama je ispričala Ellen 'kako nije vjerovala da su pravoj Gwyneth poslali mail te da je sigurno bila riječ o šali'. Što je još otkrila Gwyneth, pogledajte u videu!

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene