Bilo joj je 27

Pitanje o djevičanstvu zbunilo Limu: 'Počet ću se tresti!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Gdje je seks glavno prodajno sredstvo, neke osobe još uvijek imaju vrijednosti. Lijepa manekenka bila je nevina do 27 godine, odnosno do udaje za srpskog košarkaša Marka Jarića s kojim ima dvije kćeri.

Adriana Lima jedna je od najpoznatijih manekenki na svijetu i nije joj problem šetati se po modnoj pisti u donjem rublju tijekom revija za Victoria's Secret, no kada ju novinari pitaju o gubitku nevinosti postane joj nelagodno.

Pogledaj i ovo Marko Jarić (Foto: Profimedia) Slab na manekenke Bivši muž jedne od najljepših žena na svijetu opet ljubi ljepoticu, a već ju je i upoznao s kćerkicama

>> Slavna srpska nevjesta još jednom pokazala zašto je savršena anđelica!

Tako je bilo i kada je Lima razgovarala s novinarom Huffington Posta, kada ju je novinar pitao kako to da se čuvala za brak. 'Počet ću se tresti od tog pitanja', bila je malo rezervirana Lima. 'Kada u nešto vjeruješ i imaš određene vrijednosti u životu, onda ih moraš slijediti', poručila je lijepa32-godišnja manekenka koja je uvijek isticala svoje kršćanske vrijednosti.

Priznala je kako je bila nevina do svoje 27 godine, odnosno do udaje za srpskog košarkaša Marka Jarića s kojim danas ima dvije kćeri.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene