Svi joj se dive

Djevojka našeg reprezentativca gotovo zaustavila promet u Parizu: "Nema ljepše žene na svijetu"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Adriana Đurđević pozirala je u centru Pariza u raskošnoj ružičastoj haljini.

Djevojka našeg nogometnog reprezentativca Duje Ćalete-Cara, 28-godišnja odvjetnica Adriana Đurđević uživa u svojim influencerskim trenucima i s obožavateljima na Instagramu često dijeli fotografije kojima se oni dive i poklanjaju joj mnoge komplimente.

Pogledaj i ovo Vjenčanje Adriane i Duje Ćalete-Cara - 1 predivni prizori Pogledajte prve fotke s crkvenog vjenčanja Adriane i Duje Ćaleta-Cara, mladenku je nemoguće zasjeniti, a pridružio im se i sinčić!

Bilo da je u minijaturnom bikiniju ili odjevena u potpunosti, nikako neće proći nezapaženo gdje god da se pojavi, a to se nije dogodilo ni na jednoj od najprometnijih pariških ulica na kojoj se pojavila u jednoj od dosad najraskošnijih haljina.

"Grad ljubavi i romantike", napisala je Adriana uz fotografiju na kojoj je odjevena u ružičastu haljina od tila, u kojoj podsjeća na neku od Disneyjevih princeza.

Uz to je objavila i video kako se šeće sredinom prometne ulice dok oko nje prolaze automobili i motocikli, koji ju nimalo nisu omeli u poziranju ispred Eiffelova tornja.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adriana Đurđević (@adrianadurdevic) on

"Divota", "Stvarno kao iz bajke", "Moderna princeza", "Prelijepa ti i prelijep grad", "Stvarno se uklapaš u ljepote Pariza", "Boginja", "Nema ljepše žene na svijetu", "Princeza u ružičastom", "Ajme, divna slika", dio je brojnih komentara koje je dobila.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Tom Felton (Foto: Getty Images) Emma Watson i Tom Felton (Foto: Instagram) Tom Felton (Foto: Getty Images) Ekipa filma \ +3 Tom Felton (Foto: Getty Images) Celebrity Od plavog i žgoljavog mladića malo je ostalo: Pomalo zapuštenim i boemskim izgledom danas šarmira obožavateljice

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene