PISALA BEZ NADZORA MENADŽMENTA

Nestašna Adele: Otvorila tajni profil za ''pijano tvitanje''

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Adele je otkrila kako ima tajni profil na Twitteru za koji ne zna njezin menadžment.

Pjevačici Adele na australskoj turneji izletjelo je kako ima tajni profil za koji nitko ne zna, pa čak ni njezin menadžment. Naime, taj profil je otvorila nakon što joj je menadžment zabranio korištenje službenog. "Baš sam noćas bila na Twitteru. Oni ne znaju da imam tajni profil.Ok., sada znaju jer sam to rekla, a kada kažem 'oni' mislim na svoj menadžment", otkrila je Adele veliku tajnu fanovima na koncertu.

Pogledaj i ovo Adele - 1 Jako emotivno! Jedan postupak obožavatelja posebno je taknuo Adele, pa se i rasplakala, evo zašto ovaj video ima više od dva milijuna lajkova!

''Nije mi dopušteno pristupiti vlastitom službenom Twitter profilu jer sam dosta lajava i često kažem nešto prije nego promislim'', rekla je Adele.  Naime, Adele je u jednom intervjuu za BBC otkrila kako joj je njezin menadžment zabranio pristup profilu i tweetanje sa službenog profila jer je povremeno znala objavljivati statuse pod utjecajem alkohola, piše New York Daily News.

'Više ne pijem, ali kada se Twitter tek pojavio znala sam pijana objavljivati stvari i par putra sam se uvalila u ozbiljne probleme', rekla je Adele u intervjuu za BBC. Od tada njezine statuse provjeravaju čak dvije osobe prije nego nešto objavi. ''Ono što čitate jesu moji tweetovi, ne piše ih netko drugi već ih oni samo objavljuju'', poručila je Adele.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene