457061
457061
457061
457061
457061

Sin Leonarda Cohena rastužio svojom objavom

  • , 14.11.2016., 17:25
  • Autor:
  • komentara

Adam Cohen dirnuo je mnoge svojom emotivnom porukom.

 
 
 
 
Leonard Cohen (Foto: Gety)
Leonard Cohen (Foto: Gety)

Adam Cohen, sin preminulog glazbenika Leonarda Cohena, napisao je dirljivu poruku koju je posvetio upravo svom preminulom ocu.  Adam je iskoristio društvene mreže kako bi zahvalio svom ocu i fanovima koji su slali poruke kada je prošlog ponedjeljka preminuo Leonard.

Leonard Cohen (Foto: Gety)

"Moja sestra i ja upravo smo sahranili našeg oca u Montrealu. Prisutni su bili samo najuži članovi obitelji i nekoliko dugogodišnjih prijatelja. Položen je u zemlju u neukrašenom lijesu od bora, pokraj svoje majke i oce. Točno onako kako je on tražio.

"Dok ovo pišem, razmišljam o jedinstvenoj mješavini samoponižavanja i dostojanstva koje je moj otac imao, njegovoj pristupačnoj eleganciji, njegovoj karizmi bez smjelosti, njegovom starinskom džentlmenstvu i ručno kovanoj kuli njegovog rada. Hvala vam na lijepim porukama, izljevima simpatije i ljubavi prema mom ocu", napisao je Adam čiji je status podijeljen gotovo 67 tisuća puta.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se