Stanje šoka

Mlada glumica šokirala priznanjem: "Silovana sam"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zvijezda filma "Little Miss Sunshine", ali i brojnih filmova i serija, Abigail Breslin, progovorila je o strahoti koju je proživjela...

U šokantnim izjavama poznata i nagrađivana mlada glumica Abigail Breslin progovorila je o silovanju kojeg je bila žrtva. Silovanje nije prijavila policiji, a sada objašnjava i zašto je to napravila. Independent prenosi njezinu ispovijest. Kazala je da silovanje nije prijavila jer se bojala da joj nitko neće vjerovati, ali i da je bila u stanju kompletnog šoka i nevjerice.

Pogledaj i ovo Jennifer Lawrence, Bradley Cooper došlo je vrijeme promjene Donosimo vam listu filmova koji se bave temom mentalnog zdravlja, filmska industrija napokon je shvatila važnost ovakvih tema

21-godišnja djevojka kaže da sebe nikako nije htjela vidjeti kao žrtvu pa se radije pravila da se incident nije dogodio. Nije izjavila tko je to napravila, no rekla je kako je s čovjekom koji ju je, prema njenim riječima silovao, bila u vezi.

"Nisam prijavila svoje silovanje. Nisam to napravila iz puno razloga. Bila sam u potpunom šoku i nevjerici. Poricala sam da se to dogodilo. Odlučila sam se praviti da se to nikad nije dogodilo. Osim toga, bila sam u vezi sa svojim silovateljem, bojala sam se da mi nitko neće vjerovati", rekla je Abigail. Osim toga, kaže, nije željela povrijediti svoju obitelj i prijatelje. Aktivno se Breslin bori za žrtve seksualnog nasilja te šalje značajne i kratke poruke svima koji su se možda našli u takvoj ili sličnoj situaciji.

 

trigger warning

A post shared by Abigail Breslin (@abbienormal9) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene