Žene podivljale

S vjerskom policijom nema šale - uhitili ga zato jer je PREzgodan

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glumac i TV voditelj uhićen je u jednom shopping centru u Saudijskoj Arabiji jer je izazvao pomutnju među ženama.

Abdul Aziz al-Kassar popularan je glumac i TV voditelj koji je doživio poprilično neugodnu situaciju u jednom shopping centru u Saudijskoj Arabiji dok je boravio u Rijadu.

Pogledaj i ovo showbuzz Imao je 52 godine Policija pronašla tijelo glumca u stanu, morali su provaliti nakon što se danima nikome nije javljao

I dok je Kassar hodao centrom gledajući svoja posla, zaskočila ga je skupina obožavatelja u želji da se slika sa svojim idolom. I sve je bilo super, Kassar se slikao sa obožavateljicama i uživao u pažnji, ali u jednom trenutku pojavio se čovjek koji ga je dograbio i odvukao u jednu prostoriju.

Nina zna iz prve ruke: 'Očajno je kad vas netko prati'

U prostoriji su mu objasnili da se radi o komisiji, točnije o vjerskoj policiji koja pazai na ćudoređe. Optužili su ga za ometanje reda i mira i za komuniciranje sa ženama koje mu nisu u rodu, a to se nikako ne smije. Na to su dodali i optužbu za zlouporabu društvenih mreža.

Za početak su mu oduzeli mobitel, ali nakon uplaćene jamčevine glumac je pušten. Eto, tako vam je to kada sete prezgodni i popularni pa se obožavateljice ne mogu obuzdati.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene