Muke od 13. godine

Odlučio je sve priznati: Teret koji je nosio cijeli život morao je izbaciti iz sebe

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Pjevač Aaron Carter, poznat i kao brat Nicka Cartera iz grupe Backstreet Boys, priznao je da voli i žene i muškarce.

Aaron Carter opet puni medijske stupce. Još nedavno se naveliko govorilo o tome kako je uhićen zbog vožnje pod utjecajem droge, a potom je i sam otkrio da se bori s ovisnošću. Sada je Aaron odlučio još jednom olakšati dušu i na društvenim mrežama javnosti reći što ga muči već godinama.

Pogledaj i ovo Aaron Carter (Foto: Instagram) Kako će to završiti? Prije mjesec dana djevojka ga je fizički napala i završila u zatvoru, a sada će mu roditi dijete

''Za početak, želio bih obožavateljima pojedinačno reći da ih volim. Želim s vama podijeliti nešto što je važno za mene i moj identitet, što me je opterećivalo duže od polovice života. Nema srama, samo teret koji sam nosio sa sobom dugo vremena, a koji bih želio da izbacim. Odrastao sam u industriji zabave, i kada sam imao oko 13 godina, počeli su mi se sviđati i dječaci, i djevojčice. Prošlo je nekoliko godina, i tek sa 17 godina, nakon par veza sa djevojkama, imao sam iskustvo sa muškarcem sa kojim sam radio i odrastao zajedno," napisao je pjevač.
 

 

A post shared by Aaron Carter (@aaroncarter) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene