Backstreet's back, all right?

Ovo sigurno niste znali o nekadašnjoj teen atrakciji

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jeste li znali ovo o popularnom boy bendu?

Nakon što su prodali više od 130 milijuna albuma u svijetu i postali najprodavaniji boy bend u povijest, Backstreet Boysi uživali su svjetsku slavu, a djevojke diljem svijeta uzdisale su za zgodnim 'bojsima'.

Pogledaj i ovo Nick Carter (Foto: Profimedia) Nakon 15 godina Hoće li bivši Backstreet Boy završiti u zatvoru? Krenula policijska istraga protiv obožavanog pjevača

Dečki su za Huffington Post promovirali novi dokumentarni film 'Show 'Em What You're Made Of', kojeg je režirao Stephen Kijak, a pritom su otkrivene i neke pikanterije o slavnom boy bendu koje vjerojatno niste znali.

Backstreet's back, all right?

Nick Carter iz Backstreet Boysa nije skidao ruke sa svoje supruge

1. Ryan Gosling je zamalo postao jedan od članova Backstreet Boysa!

Ryan Gosling živio je u istoj zgradi kao i McLean, s kojim se sprijateljio dok su zajedno igrali košarku. McLean ga je upitao želi li postati članom grupe, no ovaj je samo zaklimao glavom i rekao: 'Huh.'

2. Dečki su zajedno gledali 'porniće'.

Osnivač grupe, Lou Pearlman, znao je pozvati dečke na kućno druženje, a McLean i Richardson su otkrili da je on uvijek imao najbolje igračke te su se kod njega osjećali kao u Disneylandu. Kad je nekome od njih bio rođendan, slavili su ga u Louovoj kući.

Jedan od važnijih trenutaka koji svi pamte jest onaj kad su svi zajedno po prvi put gledali porno film, a Howie Dorough je po prvi put vidio kako se dvije djevojke ljube.

3. Nick Carter i AJ McLean jednom su se posvađali zbog video igrice.

Jedno vrijeme je nekoliko članova benda živjelo zajedno, a vrijeme su najradije provodili igrajući video igrice. Carter i McLean posvađali su se zbog igrice 'Mario Kart', a Nick je bacio joystick na AJ-a.

4. Prvih nekoliko godina bili su jako loše plaćeni te su morali živjeti na 'McDonalds dijeti'.

Dečki su znali rasprodati stadione, no za to bi dobili mizeran iznos novca. 'Očito je, bili smo jako mladi. Nick i ja smo još išli u školu tako da je čak i 100 dolara za 14-godišnje tinejdžere bio velik iznos. Imali smo za hranu. Ja sam živio na McDonalds dijeti nekih 6 do 7 godina na početku karijere', otkrio je McLean.

5. AJ McLean je prvi put probao kokain prije snimanja videospota za 'The Call'.

McLean je uvijek bio poznat kao 'wild boy'. Kako su postajali sve više slavni, tako je i McLean sve više eksperimentirao s drogama, a tijekom snimanja spota za 'The Call' bilo je očito da je na kokainu.

'Znali smo da će se te večeri snimati spot i nakon večere sam popio par čaša vina te se vratio u svoju sobu kako bi se malo odmorio. Nisam bio pijan, asmo umoran jer sam znao da ću tek oko pola 4 ujutro doći na red za snimanje svog dijela. Nakon večere bio sam jako iscrpljen pa sam morao uzeti nešto što će me malo 'podići'. Bilo me strah da će mi se nakon prvog puta jako svidjeti i da ću na kraju završiti negdje mrtav', ispričao je McLean.

6. Dok su Backstreet Boysi bili na vrhuncu slave, AJ McLean ima je VIP status u jednom striptiz klubu u Floridi te se kuglao u toplesu sa striptizetama.

'Znao sam sve te cure i jednom sam ih pozvao na kuglanje nakon što su završile s poslom. Kuglali smo se u toplesu. Jako smo se napili i konzumirali droge, a moj najbolji prijatelj je bio totalno u šoku dok nas je gledao jer je to bilo prvi put da me vidio kako partijam. Mislim da sam mu ponudio da i on proba, no odbio me. To je razlog zašto smo najbolji prijatelji već 20 godina. Uvijek je bio uz mene kad mi je bilo najteže', otkrio je McLean.

7. Brian Littrell je bio gotovo poput oca Nicku Carteru i njih su dvojica bili nerazdvojni.

Nick Carter je bio gotovo desetljeće mlađi od najstarijeg člana benda Kevina Richardsona, a pola desetljeća mlađi od Briana Littrella. Njih dvojica su se ponašali vrlo zaštitnički prema mlađahnom Nicku, a on ih je smatrao 'velikom braćom'.

'Brian i Nick imali su poseban odnos. Nick je idealizirao Briana, bili su nerazdvojni', rekao je McLean.

8. Obožavateljice su činile svašta kako bi uspjele doći do svojih idola, a neke su se čak ušuljale u njihove hotelske sobe i autobuse.

Horde fanova pratile su 'Boyse' gdje god da su krenuli, a neki od njih su bili posebno domišljati.

'Jednom nam je netko pokucao na vrata hotelske sobe i ja sam pomislio da je to osoblje zaduženo za garderobu pa sam otvorio omotan samo u ručnik. No kad sam otvorio vrata, ugledao sam pred sobom petero obožavatelja. Nekako su se uspjeli došuljati do našeg kata. Vrištali su ko ludi', prisjetio se Richardson.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene