Kakva izjava

8 mjeseci nakon poroda - 'To dijete mi je ukralo mozak!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Prošlo je osam mjeseci otkako je glumica Reese Witherspoon rodila svoje treće dijete. No, posljedice poroda još uvijek osjeća.

Reese Witherspoon je za britanski časopis Red izjavila kako joj se mozak nije oporavio od toga što je još jednom postala majka. Izjavila je kako joj je 8-mjesečni Tennessee 'ukrao mozak'.

37-godišnja glumica majka je troje djece - Avu (13) i Deacona (9) iz prvog braka s Ryanom Phillippeom te 8-mjesečnog Tennesseea. Tvrdi kako je trenutno pretrpana.

Pogledaj i ovo Reese Witherspoon - 3 U izlasku s mamom Svi već znaju da je kći njezina živa kopija, a evo kako izgleda sin ove voljene holivudske glumice!

>> VIDEO Objavljena snimka kako Reese privode u lisicama

'Otkako sam rodila posljednje dijete ne mogu se ničeg sjetiti. Najozbiljnije - to dijete mi je ukralo mozak', tvrdi poznata hollywoodska glumica.

'Gubim prijatelje jer zaboravljam na njih. Jedno dogovorim pa na to zaboravim. No, svjesna sam kako ne može sve biti savršeno. Pa imam troje djece', zaključila je te dodala kako konstantno razmišlja o tome gdje su djeca, jesu li dobro i to se sve tako vrti u krug.

Možda je ovaj njezin postporođajni sindrom razlog nedavnog incidenta kad je vrijeđala policajca nakon što je pijana, zajedno sa suprugom Jimom Tothom, zaustavljena u automobilu koji je prešao u drugi trak.

Podsjećamo, tada je optužena za ometanje javnog reda i mira, a suprug za vožnju u pijanom stanju.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene