Ah, te zvijezde

Najiritantnije stvari koje zvijezde rade na Instagramu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Raznim zvijezdama, društvene mreže služe za razne stvari. Neki od njih skloni su pretjerivanju!

Ne prođe dan, (ponekad su u pitanju sati) da neka od poznatih faca ne objavi nešto zanimljivo ili manje zanimljivo na svom Instagram profilu, Ipak, postoje stvari koje ne bi trebali raditi. 

Pogledaj i ovo showbuzz Što li sve šalju?! Najbizarnije slike zvijezda objavljene na Twitteru!

Lista od 5 stvari u kojima zvijezde griješe.

1. Pretjerivanje sa selfijima. Svi više-manje vole ponekad 'okinuti' neki dobar selfi, ali kad svoj Instagram preplavite slikama sebe u lošoj rezoluciji, onda to vrlo brzo može dosaditi. Lady Gaga i Kim Kardashian definitivno vode po broju selfija koji objavljuju. 

2. Savršene slike. Kada netko neprestano objavljuje savršeno obrađene slike na Instagramu, koje, na kraju krajeva, možemo pronaći i na drugim web lokacijama, onda se poanta Instagrama gubi. Tu i tamo trebalo bi objaviti i nešto manje ispolirano. Predvodnica u ovoj kategoriji je Beyonce

3. Besramno reklamiranje. Samo-promocija je normalna stvar. Za poznate, društvene mreže su odličan način da još malo zarade, ali kada Instagram postane mjesto za reklamiranje drugih kompanija, onda se to graniči s neukusom. 

4. Preosobne fotografije, Jedan od razloga zbog kojeg pratimo neke zvijezde na Instagramu jer i taj što želimo znati što se događa i u njihovim privatnim životima. Međutim, nitko od nas ne želi znati kada odlaze na wc, imaju li osip i kako izgledaju nakon tretmana lica. I u ovoj kategoriji Kim Kardashian ima što pokazati. 

5. 'Šokantne' fotografije. Nekada su zvijezde morale čekati da ih paparazzi uhvate u nekoj kompromitirajućoj pozi, danas, svojim mobitelima, u trenu mogu objaviti na Instagramu svoje šokantno ponašanje ili izgled. Ova vrsta pokušaja privlačenja pažnje, jako brzo dosadi. 

Vjerojatno bi se mogla dodati još neka kategorija, ali ostanimo na ovih 5 kako ne bi baš sve zvučalo kao kritika. Ipak se zvijezde svakodnevno trude da nas zabave!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene