I dalje žari i pali

40 godina je iza nje - Još uvijek je nezamjenjiva!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kate Moss, jedna od najplaćenijih manekenki, danas na torti gasi 40 svjećica.

Iza Kate Moss je više od dva desetljeća uspješne karijere, brojni usponi i padovi, ali i status jednog od najplaćenijih modela na svijetu.

Iza sebe ima i više od 300 naslovnica, a sudeći prema angažmanima - i dalje će žariti i paliti modnim svijetom.

Slavna britanska manekenka rođendan slavi na Karibima. Pobjegla je od očiju javnosti. U društvu obitelji i prijatelja - na privatnom otoku prijatelja milijardera.

Pogledaj i ovo Naomi Campbell (Foto: Instagram) Bolja od svih U moru golišavih selfija mladih djevojaka, ovoj vrućoj fotki 49-godišnjakinje nema premca

Ljepotica koju bi svatko poželio za svoj 60. rođendan!

Prije više od dva desetljeća njezin je izgled mnoge šokirao. Tada je većini bila premršava, no njezin je izgled na kraju postao trend. Unatoč tome što nikada nije bila tipičan model - svojim je tijelom i licem djevojčice osvojila modni svijet.

Od početka karijere pa sve do danas, Kate je modna ikona. Iako se 2005. našla u skandalu s kokainom, brzo se vratila u formu. Predviđali su joj kraj, no ona je nakon odvikavanja slavu vratila u samo godinu dana. Potpisala je gotovo dvadeset ugovora za zaštitino lice velikih kompanija.

Kate je svijet počastila i vlastitim parfemima te odjećom i torbama s njezinim potpisom. Sve je to doslovce razgrabljeno u trgovinama. Nije ni čudo što je godinama među pet najplaćenijih manekenki na svijetu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene