Objavljen trailer

13 godina je prošlo od tragične smrt - A sada stiže i film!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Objavljen je kratki teaser filma o slavnoj pjevačici koji bi u američka kina trebao stići u studenom!

Službeni trailer za film 'Aaliyah: The Princess of R&B' napokon je pušten. U filmu mlada glumica u usponu Alexandra Shipp glumi pokojnu pjevačicu, koja je tragično stradala u zrakoplovnoj nesreći kad je imala samo 22 godine.

Pogledaj i ovo Aaliyah (Foto: Profimedia) Prošlo je 20 godina Živjeli su zajedno i planirali se vjenčati, no ljubav je prekinula stravična nesreća do koje je došlo zbog bizarnog razloga

U 16-sekundnom isječku mogu se vidjeti neki od popularnih Aaliyahinih plesnih pokreta. Za ovu je ulogu Alexandra 'ispeglala' svoj zaštitni znak kovrčavu kosu, kako bi bila što sličnija preminuloj pjevačici.

Ova je uloga prvotno trebala biti dodijeljena glumici Zendayi, no 18-godišnjakinja je iznenada odustala od projekta samo nekoliko tjedana prije nego li je snimanje trebalo započeti jer su se obožavatelji žalili da ne liči na Aaliyah.

Beyonce objavila fotografiju koja je pokrenula žustru raspravu na Instagramu

Aaliyah Dana Haughton rođena je 16. siječnja 1979. Njezina majka bila je pjevačica, a ujak Barry Hankerson odvjetnik u industriji zabave. On je osnovao Blackground Records i upisao Aaliyah kao svoju prvu glazbenu nadu. Aaliyah je tada imala 12 godina. Kasnije je Aaliyah upoznala producenta R. Kellyja, koji postaje njezin mentor, autor većine tekstova njenih pjesama i producent njezinog albuma 'Age Ain't Nothing but a Number', koji je sniman kad je Aaliyah imala samo 14 godina. Album je pušten u prodaju u lipnju 1994., a prodan je u preko tri milijuna kopija u SAD-u.

1996. objavila je drugi album 'One in a Milion', a uslijedili su hitovi 'If Your Girl Only Knew', 'Hot like Fire' i '4 Page Letter'. Sljedeće godine Aaliyah izdaje singl 'Up Jumps da Boogie' s reperom i producentom Timbalandom i reperom Magoo-om. Album 'One in a Million' prodan je u preko 3,7 milijuna kopija u SAD-u i preko 8 milijuna kopija diljem svijeta, a zauzeo je 18 mjesto na ljestvici Billboard 200. U srpnju 2001. godine objavljuje svoj posljednji album 'Aaliyah', kojeg je producirao Timbaland.

25. kolovoza 2001. Aaliyah i gotovo svi članovi njezinog tima poginuli su u padu Cessne 402B u Marsh Harbouru na putu prema zračnoj luci Opa-locka. Prema izvještaju mrtvozornika, Aaliyah je zadobila teške opekotine i udarac u glavu i pretrpila težak šok. Mrtvozornik je zaključio da, i ako bi Aaliyah uspjela preživjeti pad, njezin oporavak bio bi nemoguć jer su ozljede bile preozbiljne.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene