Javno progovorili

Za njih ne vrijedi ona 'o bivšima sve najbolje'!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Donosimo top 10 slavnih parova koji nisu izdržali da ne kažu nešto loše o svom bivšem/oj nakon prekida.

'O bivšima sve najbolje' uzrečica je koju mnogi ponavljaju. No, prekidi ponekad znaju biti vrlo teški te je pravo umijeće ostati hladne glave i ne reći nešto ružno o svom bivšem. Donosimo vam top 10 slavnih parova kojima to nije pošlo za rukom i nikako se nisu mogli suzdržati da bar malo 'podbodu' svog bivšeg/ bivšu.

Pogledaj i ovo Ines de Ramon - 1 paparazzi sve snimili Brad Pitt ostvario je pravnu pobjedu nad Angelinom Jolie, a evo što je radila njegova 30 godina mlađa djevojka nakon presude!

1. Sophia Bush i Chad Michael Murray

Sophia Bush progovorila je o svom bivšem suprugu Chadu Michaelu Murrayu te priznala kako ne razgovaraju već neko vrijeme.
'Mama mi je jednom rekla - ako nemaš ništa lijepo za reći, nemoj reći ništa', rekla je Bush Andyju Cohenu. Također je otkrila kako joj nije bilo nimalo lako nastaviti snimati scene 'One Tree Hilla' nakon kraha njihova petomjesečnog braka.

'Ono što je zanimljivo je kada se ljudi raziđu na neugodan način, uglavnom krenu dalje. U mojoj situaciji jedna osoba mrzi onu drugu. No kada radite jedno s drugim još pola desetljeća, morate se naučiti nositi s tim', rekla je lijepa Sophia.

2. Rita Ora i Rob Kardashian

Svi znamo da je Kardashianu prekid teško pao, no Ori nije bio nikakav problem pričati o njemu. U jednoj objavi na Twitteru napisala je: 'Robov k**** je jadan, morala sam potražiti drugog'. No, brzo je uklonjen s društvene mreže.

3. Olivia Wilde i Tao Ruspoli

'Osjećala sam se kao da mi je vagina umrla. Samo se isključila. Svjetla su se ugasila', rekla je Olivia Wilde na jednom eventu u New Yorku. Njenom bivšem suprugu ovaj se komentar sigurno nije svidio.

4. Kevin Hart i Torrei Hart

Kevina Harta prati glas zabavljača, a kad je u pitanju bio njegov razvod braka, nije bilo nikakve razlike. Hart je krah braka prokomentirao u svom stilu, navodeći kako je uvijek bio sretniji od svoje bivše supruge te da je ovo bila 'dobra godina', aludirajući na konačan razvod braka.

5. Ben Affleck i Jennifer Lopez

Ben Affleck popljuvao je svoju bivšu Jennifer Lopez u intervjuu za Britain's Now časopis kada je rekao da se osjećao 'jadno, loše i kao da ga guši' tijekom njihove veze.

6. Taylor Swift i... Pa, svi njezini bivši

Taylor Swift popljuvala je gotovo sve svoje bivše u svojim pjesmama - i zaradila hrpu novca na tome.

7. Brad Pitt i Jennifer Aniston

2011. godine u intervjuu za časopis Parade, brad Pitt popljuvao je svoju bivšu suprugu Jennifer Aniston te rekao kako 'nije imao zanimljiv život' dok je bio u braku s njom. 'Trudio sam se pretvarati se da je taj brak bio nešto što on nije', rekao je Pitt.

Kasnije je tvrdio kako su te riječi uzete iz konteksta te da je njegova karijera zapravo bila problem, no sumnjamo da se Jennifer zbog toga osjećala imalo bolje.

8. Jennifer Lopez i Marc Anthony

Nakon što su objavili da se rastaju, Jennifer Lopez rekla je za Vanity Fair kako se Marc Anthony nije dobro odnosio prema njoj.

'Kad shvatiš da osoba nije dobra za tebe, da te ne tretira na dobar način ili da ne čini pravu stvar za sebe, onda sam shvatila i da ako ostanem, ne činim pravu stvar za samu sebe', rekla je slavna J.Lo.

9. Madonna i Guy Ritchie

Madonna je popljuvala svog bivšeg supruga Guya Ritchieja kada mu je posvetila svoju pjesmu 'Miles Away' te ga nazvala 'emocionalno retardiranim' tijekom svoje 'Sticky and Sweet' turneje.

'Možda znate neku osobu koja spada u tu kategoriju ljudi. Bog zna da ja znam', rekla je publici. Ritchiejev odgovor je bio vrlo jasan - 'Ona je isto retardirana!'

10. Oksana Grigorieva i Mel Gibson

 

Iako ovo nije u rangu svega što je Gibson njoj napravio, Grigorieva ga je nazvala 'bogatim nasilnikom'.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene