prljava krema

Oni su najveći holivudski prljavci! A-lista ne pere zube, kosu, a mrze i tuš

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Slavna pjevačica zube ne pere, već ih briše majicom, a holivudski ljepotan 'tušira' se vlažnim maramicama.

Ovo su neke od zvijezda koje zaista ne drže do vlastite higijene. Po vlastitim priznanjima, neki od njih ne peru zube dok drugi ne koriste dezodoranse. Evo najvećih holivudskih prljavaca:

Pogledaj i ovo Christina Applegate i Brad Pitt - 2 Davno je to bilo! Prekidi, pomirbe, nove ljubavi: Ovo je popis čak 12 slavnih parova za koje ste zaboravili da su bili skupa

Jessica Simpson

Pjevačica je priznala kod Ellen DeGeneres da ne pere zube svakog dana jer ne voli kada su preglatki. Umjesto toga, prebriše ih majicom! 'Znam da je odvratno, no uvijek imam svjež dah', dodala je Jessica.

Kourtney Kardashian

Zvijezda je prestala koristiti dezodorans dok je dojila kćerkicu Penelope. Vjerovala je da tako daje kćerkici štetne tvari. Scott Disick, otac male Penelope, izjavio je tada da njegova djevojka smrdi.

Robert Pattinson

Tijekom jednog intervjua, Robert je priznao da su glasine da ne pere kosu točne. 'Čemu prati kosu? Ne vidim svrhu. Ako vas nije briga je li vam kosa čista ili ne, čemu je onda prati?', zapitao se glumac.

Osoblje slavnih otkriva tajne: Ovako to zapravo izgleda

Cameron Diaz

Ni Cameron ne koristi dezodoranse. No, ne zato što doji, već jednostavno jer smatra da su jako loši za zdravlje. 'Nisam ga upotrijebila 20 godina', priznala je svojedobno Cameron.

Matthew McConaughey

Ni Matthew nije obožavatelj dezodoransa, a ni toaletne vode ili parfema. 'Ne sviđa mi se mirisati kao netko ili nešto drugo. Baš kao što ne želim znak nekog modnog branda na mojim trapericama, tako ne želim ni mirisati kao netko drugi. Ako moj miris počne nekom smetati, istuširat ću se', rekao je glumac.

Shia LaBeouf

Divlji Shia navodno jako smrdi. Priznala je to i 12-godišnja Maddie Ziegler, plesačica koja je s njim snimala spot za singl 'Elastic Heart'. Djevojčica je provela dane i dane radeći uz glumca, i rekla je nakon toga da je odvratno koliko smrdi.

Suptilno i damski: 'Muškarci mi, iskreno, mogu pocuclati jeb*** palac'

Megan Fox

Megan je jako neuredna. Prema vlastitom priznanju, izjavila je da nikad ne čisti. Odjeća joj je često posvuda u stanu, a zna joj se dogoditi i da zaboravi pustiti vodu u WC-u. Čak i kada je gošća kod prijatelja.

Brad Pitt

Lijepo ga je vidjeti, no ne i mirisati. Poznato je u Hollywoodu da će Brad preskočiti tuširanje kad god ima vlažne maramice pri ruci.

Britney Spears

Tu je i neizostavna Britney. Ona toliko ne vodi brigu o higijeni da nekad ne nosi niti cipele po prljavom asfaltu. Fotografirana je svojedobno bosa na benzinskoj postaji.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene