458758
458758
458758
458758
458758

BOSANSKA SHAKIRA Svi pričaju o njoj!

  • , 29.11.2016., 14:45
  • Autor:
  • komentara

Enela je prava zvijezda ne samo u Bosni nego i u Americi.

 
 
 
 
Enela Palavra (FOTO: Facebook)
Enela Palavra (FOTO: Facebook)

Enela Palavra mlada je nada u usponu koja je svojim nasmijala regiju svojim govorom. Naime, na internetu je osvanula snimka intervjua u kojem Enela, inače rođena Sarajka koja već duže vrijeme živi u Chicagu, govori pola bosanski-pola engleski. Urnebesna snimka postala je predmet sprdnje nakon što je osvanula na internetu.

Bosanska Shakira, kako je mnogi nazivaju, intervju je dala u društvu pjevača Nemanje Stevanovića s kojim je nedavno snimila duet. Enela ima veliki broj obožavatelja u Americi iako većina njih ne razumije niti jednu riječ bosanskog. "Na moje nastupe ne dolaze samo Bosanci, već i Amerikanci kojima se sviđa kako pjevam i radim dobru atmosferu. Kažu mi, samo nam pjevaj Enela, kasnije ćeš nam prevesti tekst", izjavila je Enela u jednom intervjuu za Ekskluziva.ba Kako to zvuči kad Elena progovori dvojezično i nasmije naciju pogledajte u videu! Ako se bojite da nećete raumijeti, ne brinite - video sadrži i titlove.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se